Awatar użytkownika
Sabcia
Trzy tysiące lat minęło...

07 cze 2009, 08:24

to juz od tygodnia chodze
ja mam katar juz od pół roku cały czas no ale jakos daje rade - u mnie to normalne takze kwestia przyzwyczajenia :-)

Witam z ranusia!!!! U nas typowo londynska pogoda pada od samego rana i do tego jest burza :ico_noniewiem: wszyscy jeszcze spia ale mnie juz malenstwo obudziło i do tego bol w kolanach - no ak zmiana pogody - dzis sie juz dowiem czy ide do pracy od jutra i tak szczerze to w taka pogode mi sie nie chce ja juz nawet kurtki przeciw deszczowej nie mam - nie dopinam sie hahahahah
Miłego dnia kochane

[ Dodano: 2009-06-07, 08:59 ]
napisze wam jeszcze co przeczytałam otoz po 20 tyg ciazy mozna poprosic partnera aby wziął rurke z recznika papierowego lub papieru toaletowego i moze przyłozyc do brzusia i usłyszec delikatne bicie serducha - ponoc jezeli nie usłyszy to nie szkodzi bo to ponoc bardzo trudne - ale mozna sprobowac - pocwicze to dzis na moim mezu hahah

Awatar użytkownika
bigottka

07 cze 2009, 09:33

Witam również z rana.
pocwicze to dzis na moim mezu hahah
no to trzeba będzie spróbować jak mój się obudzi co jak na razie to on tylko mnie obudził bo strasznie chrapie a ja w takich warunkach nie potrafię spać. A za to teraz to może ja go obudzę klikaniem na laptopie to się wkurzy ;-)
Ja wczoraj się tyle nałaziłam po górkach i tyle schodów przeszłam że dzisiaj to mnie łydki tak bolą że chodzić nie mogę mój to mnie będzie musiał nosić dzisiaj ale i tak nigdzie się raczej nie wybieram bo pogoda do bani zimno pochmurnie i wietrznie :-/

Awatar użytkownika
edulita

07 cze 2009, 10:16

Witam
wziął rurke z recznika papierowego lub papieru toaletowego i moze przyłozyc do brzusia i usłyszec delikatne bicie serducha

to prawda bo kiedyś w szpitalach nie mieli aparatury a położne przykładały do brzucha taka metalową tutke aby posluchać bicia serduszka dziecka
pogoda do bani zimno pochmurnie i wietrznie

Awatar użytkownika
Sabcia

07 cze 2009, 10:17

no a u nas była burza a teraz jest piekne słonce i wygląda na to ze znowu bedzie gorąco ale za to jak przyjemnie jest w ogrodku po takim deszczu mmmmmm......

Awatar użytkownika
edulita

07 cze 2009, 10:18

Jutro ide do ginekologa i mam usg - może uda nam się podejrzec maleństwo i poznac płeć :-)

Awatar użytkownika
Sabcia

07 cze 2009, 10:19

Mam nadzieje ze ta pogoda się zmieni do czwartku bo przeciez jedziemy nad morze
no ja wam zycze z całego serducha zeby pogoda sie udała :-)

Awatar użytkownika
edulita

07 cze 2009, 10:19

Sabcia, - posiedziałabym na działce ale u mnie sie nie zapowiada na poprawe pogody :/

[ Dodano: 2009-06-07, 10:22 ]
Wczoraj dopiero do mnie dotarlo że jestem przodowniczką w terminie porodu ciekawe jak to bedzie w jakiej kolejności sie rozpakujemy z dwupaków :-D

Awatar użytkownika
Sabcia

07 cze 2009, 10:22

edulita, wow no to super zobaczymy foteczke dzidzi :ico_brawa_01: , ja mam skan czyli usg w poniedziałek za tydzien - jak sie dowien ze wszystko ok i ze mała to dziewczynka to zaczynam kupowac ciuszki :ico_brawa_01:
a ja wczoraj juz odstawiłam duphaston i teraz tak mnie kłuje na dole to ponoc normalne bo to takie ala skurcze macica sie rozciaga ale troche bardziej wyrazne te kłucie jak wczesniej moze to z tego ze juz nonono nie biore - na szczescie mała od 5 mnie kopie takze chyba wszystko jest ok

[ Dodano: 2009-06-07, 10:24 ]
edulita, moze byc tak ze magdzia cie przescignie bo blizniaki zwykle troszke wczesniej wychodza no ale pozyjemy zobaczymy - ale ty to sie masz fajnie a ja na koniec miesiaca ale i tak nie jestem ostatnia :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
edulita

07 cze 2009, 10:25

Pozatym że odstawiłaś Dupathson to ciąża juz wyzsza więc i odczówasz mocniej - napewno wszystko bedzie dobrze
dziewczynka to zaczynam kupowac ciuszki
a jak byłby chłopiec ?

[ Dodano: 2009-06-07, 10:29 ]
to fakt ze bliźniaki szybciej pchaja się na świat - napewno im ciaśniej :ico_oczko: :-)

Awatar użytkownika
bigottka

07 cze 2009, 10:30

ale i tak nie jestem ostatnia :ico_brawa_01:
no nie jesteś ostatnia ja jestem jeszcze po tobie i bodajże Isia też jest po mnie więc spoko kobietko.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”