kolejnośc jest umowna bo to zależy od dzieci moja córcia urodziła się 10 dni przed planowanym terminem więc pożyjemy zobaczymy napewno kazda z nas sie doczeka bo czas tak leci że mi sie wydaje ze wczoraj robiłam test ciażowy
edulita, ja z synkiem od poczatku ciazy przeczuwałam ze to chłopak- gdy sie okazało ze faktycznie chłopczyk to ja i tak kupowałam ciuszki w neutralnych kolorach czyli zielone i zółte - a teraz hmmmm mysle ze jak kupie cos rozowego a bedzie chlopak to swiat sie nie zawali a przeciez i tak malenstwa w tych pverwszych tyg rosna jak na drozdzach
A ja mam dwa kombinezony po synku i jeden jest błekitny a drugi granatowy takze jak cos kupie na zime to moze jakas kurteczke tylko i tyle
tutaj raczej zimy nie ma takze moje malenstwo nie za bardzo skorzysta z tych kombinezonow a do pl jak pojedziemy to dopiero gdzies koło marca kwietnia moze na swieta wielkanocne - takze same widzicie nie opłaca mi sie nic ciepłego kupowac
Sabcia, - ja powiem że podostawałam troszke ciuszków jak sie Niki urodziła i niektóre po chłopakach i zakładałam jej nawet niebiesko granatowe - szybko z tego wyrosła a ja miałam na zmiane
no powiem ci nielada problem tutaj to raczej kupuje sie to co jest nawet nie ma co marzyc o rozgladaniu sie za jakims konkretnym modelem - ciekawe czy dostana potrojny bo wiem ze takie sa ale to chyba na zamowienie
Ja niedawno się skusiła i kupiłam kilka par body - nie mogłam sie oprzec ale wszystkie białe tylko ze z rysunkami jakieś kaczuszki kotki będa pasowały bez wzgledu na to kto się urodzi