Massumi zdjęcia zajefajne, oj mogłabym tak oglądać i oglądać.....
Zborra trzymam kciukasy za Hanię i Ciebie
Glizdunia Maya rewelacja, śliczna z niej panna, tylko schrupać
no a u nas, T był cały xczas z Matem ja w trasie, trochę poczułam sie lepiej, ja chyba nie mogę zyć w monotoni, wolę jak coś się dzieje, kolejny wyjazd pewnie w piątek... ciesz ę sie bo trochę kaski wpadnie, a usłyszałam komplement pod swoim adresem od znajomej, otóż stwierdziła ze jestem szczupła
[ Dodano: 2008-04-09, 07:30 ]
ho ho , wczoraj ostatnia a dziś pierwsza, no to zapalam światło bo pochmurno coś dzisiaj
ja jak zwykle niewyspana,Mat przebudził się o 5, zsikany
[ Dodano: 2008-04-09, 07:41 ]
a mam filmik tylko nie pamiętam czy go już wklejałam no ale jeśli nawet to nie obrazicie się ze go jeszcze raz wkleję???
tak sie bawię
http://pl.youtube.com/watch?v=6mIjVUF8lZc

z okazji ukończenia przez Alicję 11 miesięcy. Wczoraj coś zaberało nam się z Mariuszem na wspomnienia i doszliśmy do wniosku że mamy cudowne dziecko. Od 4miesiąca zycia przesypia całe noce, nie mała kolek, jest radosna i szczęśliwa rozwija się relelacyjnie. Jeszcze ani razu nie chorowała. (nie licząc trzydniówki)Zębami sie nie martwię. Mamy jeszcze 3miesiące na pojawienie sie. Mówia że im później zęby wyjdą tym lepiej, ponoć zdrowsze będą dłużej. A u nas to ja mam próchnicę, a Mariusz nie ma zalążków zębów stałych, Ma jeszcze część mleczaków i nie ma trójek, bo mleczne wypadły a stałe nie urosły...... Mnie pierwszy ząb wyszedł jak miałam 3miesiące,