napewno jest jej ciezko,ja pamietam jak moja siostra trafila do szpitala w 3 mies.bo cos bylo nie tak.I normalnie co druga laska na zabieg jechala,najgorsze bylo to ze one pozniej wracaly na ta sale gdzie lezaly dziewczyny z brzuszkami,to musialo byc dla nich straszne.Moim zdaniem powinny byc osobne sale dla takich kobiet.przykrość jej sprawia rosnący mój brzuch
no skoro lekarz tak pow to znaczy ze musza tyle poczekac,ja bym nie ryzykowala wczesniej,ale to jest tak jak napisala Asia ze to zalezy czy poronienie bylo samoczynne czy byla po zabiegu.lekarz w szpitalu kazał jej odczekać pół roku.
Spoko nie ma za codziękuję bardzo
Spokojnie nic jej nie bedzieSzkoda mi jej jest ponieważ się widujemy i wiem że przykrość jej sprawia rosnący mój brzuch
No to niezły zbieg okolicznosciwiesz,ze jestes w identycznej sytuacji jak moja psiapsiola ?Tez czekamy na brak@ Dzis miala dostac i nie dostala Tyle,ze ona sporo starsza od ciebie
- a to dziwnemnie denerwuje że jakoś oni żadnych badań sobie jak na razie nie robią.
- dokladnieMoim zdaniem powinny byc osobne sale dla takich kobiet.
To samo u nas, nie spała w południe bo tak jak mówiłam wstała przed 9... koło 17 zaczęły się jej oczy kleić, prawie zasnęła nam na rękach... a teraz ogląda bajkęA moje dziecko zwariowaloNie spal dzis w dzien,to normalnie powinien pasc na twarz po mleczku,a ten wyszedl z pokoju i mowi,ze nie chce spac
nooo powiem tak, Nie raz były takie akcje, że myśleliśmy że teraz jak nic ciąża... a tu nic. W sumie nie brałam tabletek ponad rok, przez pierwsze 3 miesiące uważaliśmy a później doszliśmy do wniosku że jak będzie dzidziuś to będzie- a to dobre
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość