Witam szanowne i dostojne grono Matek Polek i Matek Szkotek :P
Wyników Marty chyba nie będzie dzisiaj, jak będe u niej po obiedzie to dowiem się może czegoś więcej to napisze na forum...
Milutka wszystkiego naj dla Twojej Potomki!!!
Ananke podaj mi linka do tej galerii bo obejrzałbym tego mojego zięcia jak on wygląda, czy się nadaje i takie tam :) ...o Twojej fryzurze nie wspomne :)
Milenka wróciła wczoraj wieczorem do domku ze mną od teściów, bo u nich nocowała :)
Wykąpali ją i w ogóle full serwis, co prawda trzęsącymi sie rękami ze strachu ale dokonali tego :) Jak ją teściowa poubierała na wyjście to w domu kiedy ją zacząłem rozbierać to nie mogłem się do mojego dziecka dostać, tyle tego było..następnym razem muszę jej zwrócić delikatnie uwagę że to nie cebula i nie potrzebuje tylu warstw
Wykąpałem ją o 21 + 150 ml. mleczka zagęszczonego kaszką i spała do 4.15, więc poszło następne 150 na śpiocha i spokojny sen do 8.00. Na 8.45 wizyta u Pani rehabilitantki i po powrocie standardowe
już 150 i spokojny sen...
Kliknąłem sobie odnośnik do galerii którejś z Was który był gdzieś wcześniej i widziałem że mamy takie samo hobby z mężem, czyli tzw. "strzelanki" czy inaczej ASG :)
Ja właśnie wczoraj byłem na takiej wypasionej akcji ze sprzętem ciężkim, gąsienicowym i kołowym w Trzebini. Jak będą jakieś fajne zdjęcia to wstawię
jedno tylko nie wiem jak się to tu robi na forum...