AsiaNL, powiem szczerze że bratowa troche źle do tego podchodzi bo teraz dostała okres i po nim powinna sobie zrobić wszystkie badania jakie powie lekarz i wtedy powinni się starać po 2 okresie. Takie jest moje zdanie bo pamiętam jak się cieszyła jak była.
ja tez tak miałam dokladnie tak samo Asiu a ty masz mozliwosc cos brac zapobiegawczo np duphaston bo tutaj w anglii nie ma no chyba ze za 500zł a ja sprowadzałam z pl i własnie mam pierwszy tydzien bez duphastonu
Beata_Tychy, no co ona niech sie nie przejmuje co piszemy trzeba być dobrej myśli przekaż to swojej koleżance Helen i niech się baba przywita bo znajdziemy ja i dostanie po gołej nonono
[ Dodano: 2009-06-10, 10:02 ] AsiaNL, to idź sobie ulżyj
bigottkatu nie chodzi o przeszkody od strony medycznej tu chodzi o psychiczne nastawienie kobiety, wiadomo że organizm też musi się w jakiś sposób zregenerowac ale czym dłużej się będzie pózniej czekac to może różnie byc .wiadomo też że każda z nas jest inna i potrzebuje mniej lub więcej czasu żeby podjąc kolejną próbę zajścia w ciążę. ja za jakieś dwa tygodnie będę miała wizytę kontrolną i jeszcze raz zapytam mojego osobistego lekarza jak długo trzeba odczekac i czy jest jakieś minimum.wiadomo najpierw tez każe się skierowac na jakieś dodatkowe badania żeby się upewnic czy wszystko jest ok. chociaż miałam robione niedawno przed zajściem w ciążę.