Mamusie witam Was wieczorkiem
dzis mielismy intensywny dzień..najpierw lekarz, kontrolna wizyta, Alek wazy 10,9, skórke oceniła bardzo dobrze (aczkolweik dzis mu dałam z kurczaczkiem i leciutkie oznaki sa, ale nie to co poprzednio, wiec chyba juz sie przyzwyczaja), wyszło że Aluś ma lekko zaczerwienione gardełko..całe szczescie ze psikałam mu tantum verde ( bo tez mi sie wydawało ze cos tam ma lekko, ale pomyslałam wtedy ze ja zawsze mam jakies przewidzenia, jak to wszyscy mówią ostatnio..bo nigdy sie nie potwierdzały, no ale tym razem dobrze mi sie wydawało jednak), no i zaleciła dalsze psikanie i wiecej cebionu teraz i wapno i to wszystko. z tym odchylaniem głowy to mówiła ze to żaden objaw, pewnie ze zmęczenia wieczorem tak wyrabia..
oprócz lekarza załatwilismy z Alkiem restauracje na jego roczek..to znaczy Alek spał a mamusia działała
no i nie na 100% jeszcze bo ma tam tez byc wesele a nie wiadomo jeszcze na którą a ja nie chce zebsmy na szybkiego tam byli i sie wynosili bo wesele, musze miec gwarancje na 3 godziny i koniec, na krócej nie ide..
a poza tym..u nas dzis wreszcie ładna pogoda, wiec zaliczylismy w sumie 3 spacery
na ostatnim Alek postanowił pozbyc sie swojej czapki..był zasłonięty budką bo to juz było po 18lekko wiec nie zauważyłam od razu, a tu zerkam do niego co on tak nadaje, a tam głowa goła
tatus na szczęscie znalazł czapunię a Alek dostał wykład na ten temat..
Kamila - Tomeczek widze jak Alek, ja też wczoraj robiłam przemeblowanie i cały czas kombinuje, bo teraz to juz wszedzie włazi wszystko chce, dzis robił mi małą awanture w przychodni bo widział dzieci co biegaja i chciał na podłogę
a przy ważeniu..matko wszystko dookoła chciał dotknąć,,u lekarki złapał kalendarz z biurka i prawie ze podarł
Alinko - u nas z tych rymowanek to mało, tez sroczka, idzie raczek, łapki, a tak to sama wymysłam, aaa i tych znanych ostatnio u nas czesto robimy też jaki Alek jest duzy
i mój mój, moja moja..
Madziorka - tak tak teraz nasze dzieci maja taki okres, do mamusi do tatusia i już, takie kochane przylepki, dlatego ja tez teraz akurat nie chciałabym mego malca zostawiać z kims na dłużej, minie im pewnie za jakis miesiąc, dwa..a powiedz co z ta pangą??co do wózka, a zanim kupicie zmierzycie Lelka do tego wózka??bo warto..czsami dzieci zjeżdzają z siedziska i w ogóle fajnie sprawdzic siedziska, czy wygodne jak z podnóżkiem bo na zdjeciach tego nie widac, choc wiem ze duzo tez osób zamawia z netu bez oglądania i sa zadowoleni, no ja wole wszystko najpierw wszystko dotknąć..jezeli chodzi o mnie mi sie podobaja te trzy, z tego co widze ten trzeci ma najsolidniejsze siedzisko, ale barierka chyba nie jest odpinana???pierwszy i trzeci chyba mi sie najbardziej podobają..baby design dużo jeździ!!!a graco znana firma
Frydza - oby nocka była lepsza dzis
pewnie ząbki pewnie tak, oby dzielna Wiki dała rade
zmykam, dobranoc