Awatar użytkownika
Sabcia
Trzy tysiące lat minęło...

12 cze 2009, 10:37

ramonka, jak ja rodziłam w bolach od 36 godzin to mi juz było wszystko jedno co mi robia byle juz było po wszystkim

[ Dodano: 2009-06-12, 10:38 ]
ramonka, u mnie pogoda jest super i własnie pranie zaraz wieszam w ogrodku :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
Beata_Tychy
Wodzu
Wodzu

12 cze 2009, 10:42

jak ja rodziłam w bolach od 36 godzin to mi juz było wszystko jedno co mi robia byle juz było po wszystkim
:ico_szoking: :605: koszmar

Awatar użytkownika
ramonka
Wodzu
Wodzu

12 cze 2009, 10:44

jak ja rodziłam w bolach od 36 godzin to mi juz było wszystko jedno co mi robia byle juz było po wszystkim
kobieto litosci :ico_szoking: :ico_szoking:
zaraz na zawał padne :ico_sorki:
tyle to ja nie chce, a co za wariat tyle cie meczył??
to chyba nie jest normalne? :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Karolina2411
Wodzu
Wodzu

12 cze 2009, 10:46

nie zdaje sobie sprawy co mnie czeka na porodowce wiec madra jestem :-D
Lepiej zostać w tej nieświadomości :-D Spokojna Twoja rozczochrana, im mniej wiesz :-D
Witaj w klubie... Pierwszego synusia dokładnie tyle rodziłam :ico_olaboga: :ico_zly:

[ Dodano: 2009-06-12, 10:48 ]
Marcia, cały czas trzymam za Twoje wyjście :ico_sorki: A jak się w ogóle czujesz...? :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2009-06-12, 10:49 ]
to chyba nie jest normalne? :ico_szoking:
No nie jest, ale wiesz na kogo trafisz....? :ico_zly:

Awatar użytkownika
ramonka
Wodzu
Wodzu

12 cze 2009, 10:51

Spokojna Twoja rozczochrana, im mniej wiesz
tak wlasnie mysle :ico_oczko: oby mnie to nie zgubiło :-D
Pierwszego synusia dokładnie tyle rodziłam
ja wogole myslalam ze takie rzeczy to w bajkach :ico_szoking:
bede na kolanach błagac o cc jakby co :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Sabcia

12 cze 2009, 10:54

ramonka, u mnie to było tak ze starciłam wody pojechałam do szpitala w sobote w nocy dali mi cos na przyspieszenie ale to nic nie dało oprocz tego ze dostałam straszne bole do tego nie mogłam wstawac dlatego własnie ze wody odchodziły po w niedziele dostałam bole grrrr okropne po 10 godz rozwarcie było na 5 palcow masakra traciłam przytomnosc na przemian z bolami i tak w kołko do wtorku rana jak pojawił sie w koncu normalny lekarz ktory od razu podał mi tlen co m dodało sił jak juz powiedziałam ze mam dosc ze juz nie dam rady chciałam wstac i w tedy polała sie ze mnie krew jak z zazynanej krowy lekarz wziął mnie na rece i biegł ze mna krzyczac ze robimy cc - lekarz poprostu był super w zasadzie jeszcze nie zacząl swojego dyzury potem słyszałam ze pokłóił sie o mnie z tym lekarzem co mnie do tego doprowadził - do dzis ja tylko jestem w pl chodze do niego prywatnie - zrobił mi takie ciecie ze jak ktos mnie bada to nie wierzy ze tam było ciecie - jednak sa ludzie lekarze z powołania ale czemu ich tak mało ...............po tym porodzie dopiero teraz zdecydowałam sie na kolejna dzidzie .............. potem jeszcze spotkało mnie pare rzeczy tz obusdziłam sie z narkozy w trakcie cc co nie było zbyt miłe no a po cc zawiezli mnie na sale i zostawili sama i gdyby nie laska co lezało obok mnie to bym sie udusiła swoimi wymiocinami - takze ja nie mam miłych wspomnien ale tez nve znam ikogo kto miał to co ja takze głowa do gory bedzie dobrze ja w to wierze

Awatar użytkownika
AsiaNL
4000 - letni staruszek

12 cze 2009, 10:58

Sabcia, kurcze to niezle :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: mi chamulce po 36 godzinach męczarni cc zrobili bo juz tracilam przytomnosc i Zuzia mi sie zaczela dusic :ico_sorki: a to wszystko przez te porąbane polozne bo ordynatora nie chcialo sie im zawolac :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

Awatar użytkownika
ramonka
Wodzu
Wodzu

12 cze 2009, 10:59

Sabcia, masakra doslownie :ico_zly:
Tyle czasu czekac zeby cc zrobic???? Mi sie to w głowie nie miesci :ico_sorki: :ico_sorki: Moze jakbys od razu trafiła na tego lekarza wszystko inaczej by wygladało
ja miedzy innymi z tego wzgledu zdecydowałam sie na ta połozna, bynajmniej bedzie ktos kto sie zaintersuje :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Sabcia

12 cze 2009, 11:03

ramonka, no tak sie składa ze po moim porodzie spotkałam jeszcze dwie dziewczyny ktore rodziły u tego lekarza i uratował im zycie - u mnie okazało sie ze taki porod w tym szpitalu był 5 lat wczesniej i pacjentka umarła - takze ja mu tez zawdzveczam zycie - moje malenstwo od samego poczatku było za wysoko i było za duze ponoc od razu kwalifikowałam sie do cc

[ Dodano: 2009-06-12, 11:05 ]
ramonka, ale nie obawiaj sie to sa nieliczne przypadki takze bedzie spoko ja w to wierze jakby tak nie było juz bym sie nie zdecydowała wiecej na dziecko - teraz jestem w uk i ponoc tu porody sa spoko duzo lepsze niz w pl - z tym ze chciałabym urodzic naturalnie nop ale zobaczymy jak to bedzie

Awatar użytkownika
Karolina2411
Wodzu
Wodzu

12 cze 2009, 11:08

ja wogole myslalam ze takie rzeczy to w bajkach :ico_szoking:
nie, nie, tylko to było prawie 17 lat temu :ico_haha_01: ale mały ważył 5380g... Jak już się urodził, usłyszałam, że cc trzeba było zrobić :ico_zly: Puściłam im wtedy taką wiązankę łaciny, że szewc pod stół by się schował słysząc ją :-D Na paluszkach koło mnie potem chodzili, żeby nie drażnić :-D
Sabcia, też swoje przeszłaś... :ico_olaboga:

Wróć do „Pozostałe”