wpadaj z wiadomosciami od asi i z pepkówkano to spadam i pozdrawiam może jutro wpadnę na różaniec do was znowu ! narka i pozdro!!!

no ja przy matim tez bylam w szoku bo ja mialam 2800 jak sie urodzilam a krzysiek tez byl nie duzy i teraz drobny jest a tu prosze jaki coolo wyszedł ,za to teraz caly tatus z postury szczuplutkija byłam niemal pewna, że dzidziuś nie będzie wielki
ja się mała urodziłam a Piotrek w "normie"
dokladnie zdrowko najwazniejszenajważniejsze żeby był zdrowy no i aby w końcu się urodził
no a reszte jakoś "przepchamy"dokladnie zdrowko najwazniejsze
w ogóle kiedyś to norma na dzieci była 3200 a teraz norma to tak 3600, ja nie wiem co teraz te dzieci takie wielkie się rodząno ja przy matim tez bylam w szoku bo ja mialam 2800 jak sie urodzilam a krzysiek tez byl nie duzy i teraz drobny jest a tu prosze jaki coolo wyszedł ,za to teraz caly tatus z postury szczuplutki![]()
No baaato tak jak mi powiedziala polozna hehe oby tak bylo i teraz.ja sie pocieszam ze twarde jestesmy i damy rade![]()
![]()
no jasne że damy radę - w nas siłato tak jak mi powiedziala polozna hehe oby tak bylo i teraz.ja sie pocieszam ze twarde jestesmy i damy rade![]()
![]()
co prawda nie mam, ale sama nad dokładnie takim się zastanawiałamDziewczyny czy któraś z Was to ma?:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=341185865
Zastanawiam sie nad zakupem.
moja koleżanka jak urodziła 2 dziecko, to mały wazył 3760 a ona 1.58 m i szczuplutka a jej mąż też nieco ponad 1.70 m a tu taki wielkolud
Myszka a skad wiesz ze duzy???usg nie zawsze mowi prawde mi w 1 ciazy wychodzilo 3,200 a Olus sie urodzil 2,940kg i na poczatku przestraszylam sie ze taki maly ale wszystko bylo ok.A Dawidka urodzilam 3,500 czyli prawie 600g roznicy na dzieciach.skąd u mnie tak duuuuży ludzik? Tym bardziej, ze jem raczej zdrowo i "normalnie"
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość