Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

13 cze 2009, 13:59

Hajlo babolce :-D jestem już po wszytskich sparawach porannych. Spacerek zakupy i obiaedk odchaczone. Wreszcie sobie usiadłam :ico_brawa_01: i dzisiaj już leże i się nudze :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: do końca dnia!!!
Mąż idzie na ryby z kolegami więc będe mieć spokój od wojen na play station.
A co do babeczek to wiemy tylko że Eduita pojechała nad morze a reszta się normalnie obiaja!!!! :ico_sorki:
Jutro planujemy grilka bo pogoda podobno wraca, dzisiaj piekne słoneczko tylko wieje jak nad morzem. Ale pogoda super :-D
A wy co?????
jestes sliczną mamunia z przystojnymi chłopaczkami w brzusiu
dziękujemy :-D

No i stawiam duuuży trocik za 6 okienko i zarazem 6 miesiąc :ico_tort:

[ Dodano: 2009-06-13, 16:22 ]
Widze że wszytskie skutecznie wywiało :ico_sorki: ja właśnie sobie robie gofry :ico_brawa_01: dostałam wczoraj od mamy gofrownice bo jak byliśmy w Książu to jadłam paskudnego gofra i mama powiedziała że dla swojego grubaska pojachała po gofrownice żebym sobie pyszne zjadła gofry. Kofffana!!!
Moge się podzielić ale nikogo nie ma :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Sabcia
Trzy tysiące lat minęło...

13 cze 2009, 17:14

magduś81, ja jestem :ico_haha_01: ale gofra nie zjem bo mnie znowu mdli

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

13 cze 2009, 17:17

witam
ja siedze w łukowie bo szkoła :ico_zly: i jeszcze chłopaki w domu do kompa nie dopuszczają
a tak wogóle to mam ostatnio odrzut od kompa... poprostu mi sie nie chce...
:ico_haha_01:

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

13 cze 2009, 17:19

Sabcia, bidulko co ciebie tak męczą te wymioty?? może masz ucisk na żołądek. Ja powiem ci że ostatnio też wymiotowałam ale z rana. Przeszło po jakieś pare dni temu.
A może to jakieś zatrucie???

Awatar użytkownika
Sabcia

13 cze 2009, 17:20

poprostu mi sie nie chce...
no to nie ma sie co zmuszac - jak musisz odpoczac to jak najbardziej odpoczywaj :-D

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

13 cze 2009, 17:20

isiawarszawa, ale fajnie że zajżałaś bo coś bardzo cichutko u nas :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Sabcia

13 cze 2009, 17:24

A może to jakieś zatrucie???
no juz mi dziewczyny to mowiły ale ja sie boje :ico_placzek: teraz bardzo :ico_olaboga:
ja tak sie zastanawiałam czy to nie ma znaczenia to ze przestałam brac duphaston w koncu on po odstawieniu przestaje działac po jakims tygodniu takze zgadzało by sie - zauwazyłam ze apetyt mi sie zmniejszył ale to chyba dobrze co nie??? jem w zasadzie same owocki od wczoraj - dzis zjadłam gotowane ziemniaki z masełkiem i to było o 13 a tak to jeszcze nic - chyba zmusze sie na melona :-)
zobacze ide w poniedziałek na usg jak bede sie jeszcze zle czuła to powiem o tym bo do połoznej dopiero 24.06 ide

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

13 cze 2009, 17:44

w zasadzie same owocki od wczoraj
Sabcia kochana musisz koniecznie zjeść coś ciepłego, bo nie można być na samych owocach. A może jakiś rosołek cię na nogi postawi, bo powiem ci że to może byc od leków tzn od odstawienia ale ja bardziej skłaniam się na zatrucie, bo pisałaś że masz dreszcze i ci zimno więc raczej zjadłaś coś co ci siadło na żołądku a do tego napewno dochodzi ucisk na niego i wymioty murowane. Gorąca zupka napewno cię na nogi postawi!!!
Ale napenwo lekarzowi nie zaszkodzi powiedzieć o takich dolegliwościach!!!

Awatar użytkownika
Sabcia

13 cze 2009, 17:48

masz dreszcze i ci zimno
to nie ja pisałam :ico_nienie:
ja mam tylko mdłosci wczoraj bolał mnie troszke brzusio ale to raczej z tego powodu ze miałam zaparcia i gazyyyyyyyy :ico_olaboga: wczoraj miałam jedno zyganko, dzis jeszcze nie ale mnie mdli troszke ale brzusio nie boli a tak poza tym to juz nic no tylko tyle ze jestem opuchnieta ale to tez moze byc przez duphaston

[ Dodano: 2009-06-13, 17:49 ]
a co do ciepłoty to mi wrecz goraco :ico_noniewiem: i to bardzo - kurna chata ze ja nie mam cisnieniomierza

Awatar użytkownika
wiolaw

13 cze 2009, 17:53

hej, hej
jestem i ja jak co sobotka :ico_wstydzioch:
właśnie wróciłam z robotki (pazurki ) i już was doczytuję :ico_oczko:

Sabcia, oj bidulko , zmuś sie do czegos ciepłegi i najlepej płynnego ,
ja coprawda tez zjadam bardzo dużo warzyw i owoców i to mi najbardziej smakuje ale zjadam i inne potrawy i co najważniejsze dobrze wszystko toleruje :ico_haha_02:

magduś81, goferka to ja bym chętnie zjadła z owockami mniam , mniam

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”