Sabcia, ale wiesz ten moj gadzin nawet nie zadzwoni
Wczoraj wieczorkiem poszedl na pol godzinki do sasiada no i przyszedl okolo 12 w nocy. Potem wlazl mi w nocy do sypialni obudzil mnie ja sie zapytalam czemu lazi po nocach po chalupie to on na to ze szedl do wc co sie okazalo siedzial przy kompie a byla godzina 02:30 myslalam ze z panelami go zrównam
AsiaNL, dobre o tej drugiej żonie haha
Mój misiu to nocny marek jak tylko może to siedzi przed kompem do nocy albo gra na playstation ja musze iść spać ok 22 bo inaczej jestem nieprzytomna.
a no to moj z reguły zasypia wczesniej odemnie kompa ani playa nie tyka na szczescie to zabawki synka hahahahah, my mamy taki rytułał ze idziemy razem sie myc potem ja sie kłade do wyrka a moj misio mnie smaruje od dołu do gory oczywiscie najbardziej skupia sie na brzuszku a potem zasypiamy przytuleni
[ Dodano: 2009-06-13, 17:45 ]
a jak tam u was z przytulankami - bo ja wam powiem ze mi sie za bardzo nie chce ale jak juz sa słodkie buziaki to grrrrr rozszarpie zywcem hahahah
Sabcia, nawet nic mi nie mów o przytulankach ja normalnie mam aż tak że chętnie bym codziennie ale mój mąż się boi żeby coś się nie stało, no i mamy raz na jakiś czas ale poczekam aż się dzidziulki urodzą to sobie nadrobie