ale zazdroszcze uwielbiam czereśnie ale podobno przy chorej wątrobie nie mozna..w sumnie jak tak poczytałam to diate podobna ma jak matka karmiacaidziemy do niej na działke na czereśnie,
super ale ci dobrze... aja sie nie moge zmusic do nauki tych zasranych testowzaczęłam sama prowadzić auto bez większych problemów...
dziekujemynoo, Milenka pięknieje z dnia na dzień coraz bardziej
wiadomo jak mus to mus..alepowiem Ci szczerze ze ja nie widziłam jej pare dni i masakra..patrzyłam na zdjęcia i odrazu łezki miałam w oczach..nie chce przegapic waznych chwil w jje zyciu..pierwszych słow,kroczków..tego nie da sie cofnaćstrasznie mnie to meczy i nurtuje bo nie widzialabym malego tyyyle czasu
eh tak wlasnie mysle ile by wtedy mial, bo my bysmy wyjezdzali w styczniu.to pewnie pierwsze kroczki by juz byly, ale nie bylibysmy na jego pierwsze urodzinki juz sama nie wiem co tu robic, nasze mamy mowia zebysmy jechali, ze przeciez dziecko bedzie w dobrych rekach, a chcielibysmy zaczac budowe domu, wtedy bysmy mieli lzej i nie bawilibysmy sie w zadne kredytywiadomo jak mus to mus..alepowiem Ci szczerze ze ja nie widziłam jej pare dni i masakra..patrzyłam na zdjęcia i odrazu łezki miałam w oczach..nie chce przegapic waznych chwil w jje zyciu..pierwszych słow,kroczków..tego nie da sie cofnać
powiem Ci ze macie cięzki orzech do zgryzienia..sama nie chciałbym stanąc przed takim wyborem..bo chyba bym sie zapłakała za moja niunia..ja bym sie tez obawiała ze dzidzia sie ode mnie odzwyczaii..moja ciocia była długo w szpitalu i jak wrociła to dziecko na jej widok zaczeło płakac i poszło do babci..to okropny bol dla matkijuz sama nie wiem co tu robic,
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość