jeszcze pare tygodni temu pracowalam w szpitalu, ale teraz probuje w koncu realizowac moje plany i nadrobic studia - wszystko mi sie poprzestawialo przez ten pobyt w niemczech...
  jeszcze pare tygodni temu pracowalam w szpitalu, ale teraz probuje w koncu realizowac moje plany i nadrobic studia - wszystko mi sie poprzestawialo przez ten pobyt w niemczech... ale teraz cos sie w przepisach zmienilo i zlozylam ponownie papiery i czekam na odpowiedz, na razie napisali mi tylko, ze papiery sa w porzadku, a o tym, czy zostalam przyjeta dowiem sie pod koniec lipca...
  ale teraz cos sie w przepisach zmienilo i zlozylam ponownie papiery i czekam na odpowiedz, na razie napisali mi tylko, ze papiery sa w porzadku, a o tym, czy zostalam przyjeta dowiem sie pod koniec lipca...

ja nosze się cały zcas z podylomówka i moze od września zaczne - zoaczymy
 ja nosze się cały zcas z podylomówka i moze od września zaczne - zoaczymy   obie byśmy sie odłodziły na pierwszoroczne studentki
 obie byśmy sie odłodziły na pierwszoroczne studentki   
  Asia w Hl a ja w Pl tylko
  Asia w Hl a ja w Pl tylko  
 saorealizacja jest bardzo ważna. i w związku i w macierzyństwie, bo ja np. nie potrafiłabym w pełni poświęcić sie wyłacznie opiece nad Maluszkami. Jest to fantastyczne, ale musze sie speniać zawodowo..tak już mam
 saorealizacja jest bardzo ważna. i w związku i w macierzyństwie, bo ja np. nie potrafiłabym w pełni poświęcić sie wyłacznie opiece nad Maluszkami. Jest to fantastyczne, ale musze sie speniać zawodowo..tak już mam   przynajmniej wracam tak wytęskniona do Jagi, ze potem intensywniej spędzamy czas raezm
 przynajmniej wracam tak wytęskniona do Jagi, ze potem intensywniej spędzamy czas raezm  
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość