CZesc Mamuśki,
my jeszcze nie jedliśmy.. może dlatego Synek tak kopie:) A wlasnie, czuję go od wczoraj nisko w podbrzuszu.. mam nadzieję, ze Młody nie pcha się jeszcze na świat! Jutro w SR będziemy sprawdzac ułożenie dziecka więc się okaże :)
A Synek nie ma już imienia... przejadło się... Więc stwierdzilismy z T., ze jak go zobaczymy to dopasujemy imię :)
Wrocilyscie, wszytkie
fajnie bo tu juz nie ma z kim plotkowac sierpniówka, teraz Ty nie masz imienia.. haha... u mnie na razie rzadzi kuba, zobaczymy co bedzie dalej malutkaniunia88, Tweety123 za kolejny tydzien
Beata_Tychy, hehe a kto wie ;p może jak się urodzi to w ten dzien jakieś imię będzie miało swoje święto ;p;p megi5566, ja proponowałam Jakuba, ale T. nie chce bo mówi, że za dużo już Kubusiów na świecie
sierpniówka, no z tym jakubem, to tez tak stwierdzilismy ale potem samo imie nam sie garnelo na usta, i teraz moj A juz wszystkim mowi, ze chyba Kuba bedzie, to co ja mam do gadania?
[ Dodano: 2009-06-15, 12:24 ] sierpniówka, widze, ze Ci na 8 okienko przeskodczylo
achaBeata_Tychy, pamietasz kiedys pisalam w sprawie tych paczek promocyjnych dla mlodych mam i ciszaaaaaa, ale ostatnio dostalam w Sr,ale w sumie nic ciekawego nie bylo poza próbką płynu do płukania i gazeta, która już wczesniej.
Zamówilam dwie butelki Avent na allegro i doszlimy do wniosku ze ktos wlasnie spzredaje te butelki z tych zestawów... bo nie byly w opakowaniu oryginalnym -do tego dolozyli nam probke sudokremu i magnes na lodówke.. Polak orze jak może...