a to moja niunia

Niestety moja wizyta była bardzo nieudana i to tak bardzo ze przyszłam do domu zjadłam obiad i poszłam spac wstałam 30 min temu wziełam prysznic i wpadłam
Otoz badała mnie dzis hinduska i była bardzo wredna i niemiła badanie było bardzo bolesne -znaczy sie usg wymeczyła mnie na maksa zaczeła bredzvc ze mało wody wypiłam i ona nic nie widzi - walnieta na mozg
 malenstwo jest zdrowe ma piekne serduszko przez ktore pieknie toczy sie krew wszystko jest jaknajbardziej ok co do płci to nie powiedziała bo ona nie wie
 malenstwo jest zdrowe ma piekne serduszko przez ktore pieknie toczy sie krew wszystko jest jaknajbardziej ok co do płci to nie powiedziała bo ona nie wie   ale my to mamy gdzies bo u polaka wiemy ze była dziewczynka
 ale my to mamy gdzies bo u polaka wiemy ze była dziewczynka   szkoda tylko ze to nasze ostatnie usg tutaj w uk ale jak bede w sierpniu w polsce to pojdziemy na 3D, w kazdym razie było strasznie nie fajnie babka tak gadała po angielsku ze moj syn ktory zna angielski perfect miał problemy ze zrozumieniem nie mowiac juz o mnie czy o mezu - ale przespałam sie z tym i juz mi lepiej najwaznvejsze ze u niuni jest ok, acha zrobiła nam 30 zdjec ale dała tylko 3 takze wybrałam  te najładnijsze
 szkoda tylko ze to nasze ostatnie usg tutaj w uk ale jak bede w sierpniu w polsce to pojdziemy na 3D, w kazdym razie było strasznie nie fajnie babka tak gadała po angielsku ze moj syn ktory zna angielski perfect miał problemy ze zrozumieniem nie mowiac juz o mnie czy o mezu - ale przespałam sie z tym i juz mi lepiej najwaznvejsze ze u niuni jest ok, acha zrobiła nam 30 zdjec ale dała tylko 3 takze wybrałam  te najładnijsze isiawarszawa, sliczna kruszynka

[ Dodano: 2009-06-15, 21:51 ]
a dodam ze to badanie było takie bolesne ze mało mezowi palca nie złamałam strasznie mnie naciskała szczegolnie w okolicy pepka a na koniec kazała mi złapac oburacz moj brzuch scisnąc i pociagnąc do gory i tak mnie badała - kretynka

ok dziewczynki jamykam jutro znowu do pracki - wpadne na dzien dobry

co ona nawet zdjęć nie potrafi robić czy co????
 co ona nawet zdjęć nie potrafi robić czy co????

nie słyszałam jeszcze żeby usg bolało i było tak przeprowadzone jak u ciebie. Płec nie potwierdzona ale co sukieneczki juz pewnie i tak będziesz kupować czy poczekasz na wizytę w PL?
  nie słyszałam jeszcze żeby usg bolało i było tak przeprowadzone jak u ciebie. Płec nie potwierdzona ale co sukieneczki juz pewnie i tak będziesz kupować czy poczekasz na wizytę w PL?