kati84, no i racja ja teraz jaki jestem w ciąży też już nie trzymam nic w sobie tylko mówię co mnie boli i co mi leży na sercu a kiedyś tego nie powiedziałabym bo jakoś tak nie potrafiłam a teraz to już nie patrzę na to czy mój P. jest zły na mnie czy nie mówię i tyle.
[ Dodano: 2009-06-16, 10:31 ] zuzab, kurczę to takie bóle aż masz??? Ja rozmawiałam z bratową to ją brzuch nie bolał po wyczyszczeniu dziwne trochę ale teraz to już jest po pierwszej @ i jeszcze badania genetyczne zrobią i mam nadzieję że zaczną się starać o fasolkę bo bardzo chciałabym.
Nie gnieć brzusia, tylko się połóż...
I weź wytłumacz temu swojemu, że Ty na prawdę nie możesz się teraz denerwować... Ta ciaża to ma być sama radość, a nie wieczna udręka, strach, nerwy
nie lubie w sobie zloci trzymac bo z tego nic dobrego nie wychodzi.
witam kochane
godzinkę ponad złaziłam z łóżeczka ale nareszcie dotarłam
moni26 właśnie,że na duży biust powinnam nosić strój wiązany na szyi,oglądałam program i nawet w sklepie się pytałam bo tylko taki stanik najlepiej podtrzyma moje ciężkie cycki dlatego szukam takiego stroju
a co do chodzenia bez stanika to mi tak wygodniej i tak już mam co nieco obwisły więc już się przyzwyczaiłam
AsiaNL porządnie temu M a jak przyjedziesz do PL i z nim w towarzystwie to ja mu dam kocioł taki że nogi mu od razu zmiękną a brzuszek może też cię z tych nerwów boli ale jak masz możliwość to idź szybciej do gina
aniawlkp86 no to jedziemy kochana na tym samym wózku bo mi też kobieta w sklepie powiedziała że tylko ten podtrzyma piersi najlepiej a tak w ogóle to nawet innych nie mieli
[ Dodano: 2009-06-16, 10:44 ]
Kobiety niby jesteście a się ie odzywacie. Dobra ja uciekam pranie robić bo jakoś się cicho zrobił.
bigottka, bede w Gdynie nie wczesniej jak w polowie sierpnia,a to dlatego ze czekam az moj T wraca z kontraktu w sierpniu.Dobra ja narazie uciekam,musze sie troche ogarnac i nogi ogolic