U mnie odpukać obywa się bez leków i gorączki więc tyle dobrego Jak tak dużo odpoczywam to nawet nudności mam mniejsze Zawsze jeden hafcik dziennie to nie trzy
No właśnie - mam nadzieję że jeszcze parę dziewczyn do nas dołączymalo nas tutaj
fajnie jesta jak ci się w ogóle podoba jazda samochodem???
to odpoczywaj ile mozeszJak tak dużo odpoczywam to nawet nudności mam mniejsze
teraz jak sie juz lutowki pojawiaja to ciezko bedziemam nadzieję że jeszcze parę dziewczyn do nas dołączy
To szybciutko się zadeklarował - ciekawe czy mu się sprawdzina usg lekarz powiedział, że będzie chyba chłopak
a w ktorym tc mialas to usg??na usg lekarz powiedział, że będzie chyba chłopak
Kasiu mój mąż całą drogę powrotną zaciskał pięść i wydawał z siebie dzwięki typu 'yeah' hehe ale mówiłam mu żeby jeszcze tak tego nie rozgłaszał bo nie wiadomo do końcaanusiek napisał/a:
na usg lekarz powiedział, że będzie chyba chłopak
To szybciutko się zadeklarował - ciekawe czy mu się sprawdzi
Z jednej strony ostatnio czytałam że do 10 tyg. organy płciowe wyglądają u płodu obu płci tak samo więc bardzo wcześnie wam powiedział. Z drugiej w zeszłym roku jednej dziewczynie powiedział lekarz tak szybko, trochę trudno było w jego pewność uwierzyć ale sprawdziło się Może więc można i tak Ale faktycznie niech się mąż bardzo nie napala - bo i błędy są częsteleona to był 11 tc 3 d. też się zdziwiłam, że szybko powiedział...
Z tym nie ma problemu - trzymamy i będziemy prosić o potem o rewanżwcześniej będę prosić o trzymanie kciuków, żeby Mały był zdrowy
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość