Dzień dobry dziewczyny,
Magda - musisz troche odczekac, pogadać i odczekać moze przemyśli i na spokojnie..trzymam kciuki..
Edyta - biedna sama musiałaś sobie radzić z tymi mebelkami..
ja mam wrażenie że facetom trzeba wszystko tłumaczyć od a do z bo jakos ciezko im sie domyslac w niektórych sprawach..no i ja na własnej skórze doswiadczyłam, że trzeba wszystko sobie tłumaczyć, rozmawiac rozmawiac wtedy wiemy co w nas siedzi, u nas był na poczatku naszej znajomosci taki problem, ze R nie chciał gadać, ukrywał co ma w srodku, zreszta wieszosc facetów tak ma,,ale ja go przywycziłam i nauczyłam ze zeby było ok trzeba rozmawiać..i teraz tak zazwyczaj jest..najwazniejsze zeby opanować złośc, chcec jakiejs chorej zemsty..bo to niszczy nic porozumienia, chęć porozumienia..no i moim zdaniem licza sie nasze dobre chęci..dzis jutro pojutrze ja ustapie a kiedys tam ty ustapisz..cos w tym stylu,.no ale zeby sobie ustepowac trzeba chciec..
Frydza - coś Twa maleńka widać gnębi..trzymam kciuki zeby ustąpiło i nastepna noc była przespana i dla niej i dla rodziców..
Madziorka - no wiem jak to jest z wybore,m wózka..sama wybiarałm długo..mój ma regulowany podnóżek, to bardzo wazne bo mój na spacerach duz spi, najpierw sie wyszaleje a pozniej spi..życze trafnego wyboru..najważniejsze by był wygodny dla dziecka..oby ten co Tobie sie podoba był i dla Lelka dobry!!!!
Ania - życzę byś dzielnie znosiła nudności..gratuluje całego etatu
A u nas nocka ok, tylko rano z płaczem sie zbudził i ciezko było go uspokoić, moze gardełko boli
dałam mleczko, potulałam i nic, dalej cs mu dokuczało,,dostał viburcol i zasnął utulony, ale wierci sie co jakis czas..też mu cos dokucza
no i mnie cos brzuch dziwnie pobolewa..mam juz od dwóch dni@, ale dzis tak inaczej boli
w ogóle mam od jakiegos czasu bóle brzucha czego nigdy predzej nie miałam, bardzo rzadko, a teraz ciąge niestrawnosc, bóle brzucha itd., jak karmiłam jadłam bardzo delikatnie i w ogóle bardzo uważałam wiec sie chyba wydelikaciałam, a jak przestałam karmic rzuciłam sie w jedzenie i teraz masz babo placek