Mnie dzieci trzymają do kupy...ale musiałby ktoś ze mną mieszkać bo ja nie lubię sama siedzieć![]()
Mnie tez tego strasznie brakuje... Jak R. jest w domku, to zupełnie inaczej jest... Przytulniej... Chata pełna, świadomość, że w każdej chwili możesz podejść, dotknąć, odezwać się...a nie lubię sama spać i w ogóle potrzebuję obecności drugiej osoby
mnie Olcia tez,ale przedewszystkim nauczylam sie czekac i myslec pozytywnie.Mnie dzieci trzymają do kupy.
no tego tez strasznie brakuje.Jak T jest na statku i plyna gdzies w pizdziet na drugi koniec swiata to bywa ze nawet po 2-3 tyg nie ma zasiegu i nawet smska nie dostaneChata pełna, świadomość, że w każdej chwili możesz podejść, dotknąć, odezwać się...
jak ida z kurami spac niech maja za swoje.laski będą miały co jutro a właściwie dzisiaj czytać
Po łbach dostaniemy i mewią mafię na nas napuszcząale już późno,a my ciągle gadamylaski będą miały co jutro a właściwie dzisiaj czytać
To już bym chyba ocipiała do reszty...ak T jest na statku i plyna gdzies w pizdziet na drugi koniec swiata to bywa ze nawet po 2-3 tyg nie ma zasiegu i nawet smska nie dostane
Raczejmu się to nie zdarza...ale jak zapomni to są dopiero nerwy![]()
ja tez jestem z Gdyni chody mam
Co za pijakmokra plama z moja krwia tylko zostala![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość