Awatar użytkownika
Magda Sz.
Zrobiłem Magistra z forum!

07 cze 2009, 22:10

aga216, tak mi przykro :ico_placzek: dawno mnie tu nie bylo i tako szok :ico_szoking: :ico_placzek: nie chce byc wscibska ale co sie stalo???przytulam cie mocno i serdecznie wirtualnie i zycze duzo sily...

[ Dodano: 2009-06-07, 22:39 ]
Aga juz wszystko wiem :ico_placzek: czemu ten swiat jest taki niesprawiedliwy?????
lacze sie z toba w bolu...

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 cze 2009, 09:48

Magda Sz., a co u Ciebie i chłopców???? Piękniste zdjęcie :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Magda Sz.

09 cze 2009, 23:39

Jadzia, wszystko ok chlopcy za 2 tygodnie maja zakonczenie roku w przedszkolu a 27 jedziemy na dlugo wyczekiwane wakacje do Polski na caly miesiac :ico_brawa_01: nie bylismy rok i strasznie sie stesknilam za wszystkimi bliskimi :ico_noniewiem:
tydzien temu byli na wycieczce z przedszkola jechali busami i wlasnie te busy byly najwieksza atrakcja :-)
a dzisiaj byl dzien sportu i chlopcy przyniesli po zlotym medalu takze atrakcji co nie miara :ico_oczko:
na szczescie nie choruja wiec niczego wiecej mi nie trzeba :-)

a jakie dziewczynki macie plany na wakacje?
Piękniste zdjęcie :ico_brawa_01:
dziekuje :-)

Nie mialam czasu za bardzo na forum ale postanowilam ze troszke czesciej bede zagladac.
Pozdrawiam :-)

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 cze 2009, 09:13

Magda Sz., no to fajnie ze chłopcy tak sie dobrze tam odnajdują :ico_brawa_01:
Kurcze już masz małych medalistów :-D Co to będzie jak dorosną :ico_noniewiem: :ico_oczko: hihihi
nie bylismy rok i strasznie sie stesknilam za wszystkimi bliskimi
za wami na pewno też wszyscy tęsknią a zwłaszcza dziadkowie za chłopcami :-D
na szczescie nie choruja
oby tak dalej. Nareszcie moje dziewuszki też jakoś te wiruski wszystkie omijają zobaczymy ja będzie gdy Julka pójdzie do szkoły :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2009-06-10, 09:17 ]
A wakacje niestety spędzimy zapewne w domu. Ja teraz robię prawko i pewnie całe wakacje zejdzie mi na nauce :ico_placzek: bo jakoś nie mogę załapać paru spraw :ico_placzek:

No chyba ze wyrwiemy się na jakiś weekend do cioci mojego M do Zgorzelca :-D

Awatar użytkownika
Magda Sz.

10 cze 2009, 21:03

Magda Sz. napisał/a:
nie bylismy rok i strasznie sie stesknilam za wszystkimi bliskimi
za wami na pewno też wszyscy tęsknią a zwłaszcza dziadkowie za chłopcami :-D
moi tesciowie sa tutaj wiec nie jest zle ale z kolei moja mama wnuczkow prawie nie widzi :ico_placzek:
Cytat:
na szczescie nie choruja
oby tak dalej
no i wykrakalam :ico_zly: Dawid mial dzisiaj 2 razy goraczke nieywsoka bo 38 ale spadla sama nie podawalam nic no i brzuszek mowil ze go boli-kolezanki corka kilka dni temu tak miala a dzisiaj starsza dopadlo i w przedszkolu to samo :ico_olaboga: wirusy holerne :ico_zly:
Ja teraz robię prawko
super ja wlasnie tydzien temu zdalam :-)
tylko tu sa inne zasady,zdaje sie test i juz mozna jezdzic tylko trzeba miec "L" naklejona na samochodzie i w ciagu 2 lat (ale nie wczesniej jak po 6 mies) przystapic do egzaminu praktycznego tzn jazda po miescie bez manewrow i to swoim samochodem :-)
a to wszystko za grosze :-)

ucz sie pilnie na pewno Ci sie uda :-)

Awatar użytkownika
aga216
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 cze 2009, 10:01

Hej dziewczyny,dawno mnie nie było,troszke sie pozbierałam,i jest lepiej,dużo lepiej,chociąz jak sobie przypomnie to serce sie sciska z żalu,,,,,
A co do wakacji to my wrócilismy z wczasów z Chorwacji,ja nie byłam przekonana co do tego wyjazdu,ale mąz powiedział że nam sie należy,po tych wszystkich przejsciach i sam wszystko zaplanował,było pięnie,odpoczełam,zapomniałam,doładowałam akumulatorki,morze wspaniałe,woda cudo ,a widoczki ehhhhh.Małemu sie tak podobało że nie chciał wracac,zreszta my też.Powoli Pololi dochodze do siebie.......mam nadzieje że teraz bedzie już tylko lepiej.
Piotrus bedzie chodził do przedszkola jeszcze dwa tygodnie,potem wakacje....a i dowiedziałam sie że w ich grupie jest różyczka i jestem ciekawa czy mały załapie,i czy mnie tez weżmie bo ja różyczki nie miałam.....

[ Dodano: 2009-06-17, 10:09 ]
a tu link do albumu ,jest w sumie 26 zdjec,jak ktos ma ochote to może obejrzec....
http://aga216.fotosik.pl/albumy/648443.html

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 cze 2009, 16:40

tylko tu sa inne zasady,zdaje sie test i juz mozna jezdzic tylko trzeba miec "L" naklejona na samochodzie i w ciagu 2 lat (ale nie wczesniej jak po 6 mies) przystapic do egzaminu praktycznego tzn jazda po miescie bez manewrow i to swoim samochodem :-)
a to wszystko za grosze :-)
:ico_szoking: :ico_szoking: ale super u nas też mogło by tak być :ico_zly:
ucz sie pilnie na pewno Ci sie uda
słowo harcerza że sie przyłożę :-D

aga216, zdjęcia cudowne :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: A jak się ładnie opaliłaś :-D .
mam nadzieje że teraz bedzie już tylko lepiej.
napewno inaczej być nie może :ico_buziaczki_big:
Ostatnio zmieniony 17 cze 2009, 17:24 przez Jadzia, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
aga216
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 cze 2009, 16:49

Jadzia, przeglądałam twoje aniołki,śliczne są,prawdziwa artystka z Ciebie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 cze 2009, 17:21

Jadzia, przeglądałam twoje aniołki,śliczne są,prawdziwa artystka z Ciebie
:ico_wstydzioch: :ico_sorki: :ico_sorki: dziękuuję

A tu obiecane kiedyś obrazki mojej córci :-D
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
aga216
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 cze 2009, 09:44

Jadzia, sliczne,mój mały tez nas ostatnio namalował,pękaliśmy ze śmiechu....

Wróć do „Przedszkolaczki”