No ja tez juz jestem,mama zabrala Ole na spacer wiec jestem wolna moge na spokojnie posiedziec przy
Uleczko pytalas dlaczego nie polecam szpitala w Redlowie.Hmmm....ja nie wspominam tam milo pobytu,najpierrw lezalam na patologi kilka dni a pozniej na oddziale polozniczym i jesli chodzi o personel to zostawia wiele do rzyczenia.Co innego jak masz tam kilka osob znajomych,wiadomo ze po znajomosci inaczej cie traktuja,jakBozia da nastepna dzidzie bede rodzic w Wejherowie,tak sa o wiele lepsze warunki niz w Gdyni.Sale sa max 2os.i moze byc przy Tobie ktos caly czas przy porodzie i po zeby ci pomoc z dzieckiem,uwarzam to za duzy plus,bo jednak po porodzie nie zaczniesz od razu tanczyc

apomoc bliskiej osoby napewno sie przyda.Mam kolezanki ktore rodzily i w Redlowie i w Wejherowie i zadna zlego slowa na Wejherowski szpiatal nie pow.
Nie wiem czy kojarzysz w redlowie lekarza,takiego malego skrzata z broda,jak go zobaczysz to uciekaj jak najdalej tylko tyle ci radze
[ Dodano: 2009-06-18, 15:35 ]
Kurde ja jestem jakas nie kumata,wezcie mi pomozcie
Chodzi mi o cytowanie fragmentow postu z poprzednich str.nie wiem jak to zrobic,jak jestem na ostatniej str to wiem a le wczesniej to