zdjecia wkleje jutro, skoro prosicie
ja bylam senna tylko na samym poczatu ciazy... i tylko raz zdarzylo mi sie zwymiotowac.. pamietam, jak zasnelam w kawiarni na krzesle

i na wykladach to obowiazkowo... dziwne, bo ja musze miec super-wygodna pozycje zeby zasnac (zwykle), a wtedy to moglam nawet na stojaco spac
A powiedz mi Marta jak sytuacja z A.??? Zrobił ten test czy sprawa ucichła???
z A. w porzadku, nie klocimy sie, zyjemy sobie w zgodzie... sprawa testu ucichla, nie wiem, czy dalej go TO meczy, nic nie mowi na ten temat, a ja sama nie chce go o to pytac, bo tylko sie zdenerwuje... a po co mi to? ja nie bede wracac do tego tematu pierwsza
a wlasnie, znalezlismy bardzo fajne mieszkanko.. niedaleko stad, w slicznym budynku, nowoczesne... ma 2 male balkony, gdzie A. chce sadzic pomidory i bazylie (

)
wady: nie ma zmywarki

i jest troszke mniejsze niz to, w ktorym teraz mieszkamy... ale jest tansze i ladne, wiec calkiem (bardzo) mozliwe, ze sie wkrotce przeprowadzimy
Kurczę ja też musze dokupic troche garderoby a mój p. napalił sie na kempobus ja sie nie zgadzam, on napalony i kwas gotowy
a co to jest kempobus? przyczepa campingowa?
poszlam do sasiadki na herbate i byl taki huk (3 dzieci to jednak duze zamieszanie), gdzie dwie raczkuja i walcza jak koguty :D piszcza, krzycza, tluka sie zabawkami
ja wlasnie ogladam supernianie i tam wlasnie jest taka rodzinka
MASAKRA!
[ Dodano: 2009-06-20, 09:10 ]
witam sobotnio porannie
obiecane zdjecie moich wczorajszych zakupow :
a tutaj jeszcze wczorajszy pokaz fajerwerkow w Gibraltarze (tak to widzielismy z okna)