cześć Dziewczyny!
u mnie najbardziej gorący tydzień remontu dobiegł końca... teraz drobiazgi. pomalować pokój, zasłonki, narzuta, półki nowe itp, najgorsze za nami
czuję się całkiem dobrze. trochę się tylko denerwuję wynikami testu pappa. nareszcie dziś rano je odebrałam i nie mogę ich kompletnie rozszyfrować. odpuściłam już szukanie po necie bo można zwariować. ludzie piszą różne rzeczy, podają wyniki w różnych jednostkach. muszę poczekać do poniedziałku. w poniedziałek rano mam wizytę u lekarza... .
mam naprawdę spory brzuch. już chyba nie jestem w stanie zatuszować ciąży. do tej pory dużo zależało od sposobu ubrania się..., ale teraz już chyba brzuszka w nic nie schowam. wcześnie jakoś... . plus wzdęcia, które mam non stop... nie pomagają.... oj nie pomagają...
mam dosyć już pogody, którą mamy od kilku tygodni. chcę słońca i temperatury 25 stopni!!!
za tydzień jadę nad morze... bez słońca już nie będzie tak fajnie...
...
Shiva ... dobrze, że trafiłaś do mądrego lekarza. to bardzo ważne. tarczyca to niesamowicie ważny organ. potrafi zepsuć cły organizm, ma moc i trzeba na nią uważać.
ja też chodzę co miesiąc. tego samego dnia i do ginekologa i do endokrynologa.
próbowałam zapisać się na początku go ginekologa- endokrynologa, ale zapisy są bardzo, bardzo długie i w rezultacie zrezygnowałam.
miłego weekendu dla Wszystkich!