Zaproszenie zaakceptowane

no ja tez jeste w ciezkim szoku,ale bigotke wywialo na dzialke,ania jest u babci,ramonka hmmm...moze zaczela rodzicco tu dzis tak cichutko???

Ide na chwile do kuchni bo gary mnie wolaja

no ja tez jeste w ciezkim szoku,ale bigotke wywialo na dzialke,ania jest u babci,ramonka hmmm...moze zaczela rodzicco tu dzis tak cichutko???
tam można też na kasę chorych ale nie pomyśleliśmy i skierowaniu od lekarkiNie ma to jak zapłacić za badanie... Szkoda jednak, że NFZ małych pacjentów nie potrafi tak po ludzku traktować...
to bardzo dobra służba zdrowia się trafiła. Ja kiedy przyszłam z pełnym portwelem w Gdyni na robienie badań to też kobieciny były milutkiepoza tym tam w ogóle inne podejście do dziecka jest cały cas do niej pani mówiła i uśmiechała się,w ogóle taka życzliwa,no i się spóźniliśmy 10 min bo było do 10 a my o 10.10 dotarliśmy ale nas przyjęła
musisz być twarda.Teraz, dopóki mnie synuś z kompa nie wysiuda, jestem
To miło spędziliście popołudnie. Mój zamiast mnie zabrał kolegę na spacerJa poszłam z dziećmi na miasto, na lody... W zamrażalniku tez je mam, ale wiecie, to nie to samo
no tylko ja warte pelnilam,ale zaczekajcie zapamietam to sobiea tu prawie posucha do czytania
z nami tez jest fajnieMój zamiast mnie zabrał kolegę na spacer
no wlasnie tez mnie to zastanawia,byla rano na chwile i slad po niej zaginalGdzie Ramonka???
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość