coraz bardziej siebie zaskakujęale masz zachcianki

oj szkoda, ale trzymamy kciukidzis nie przywitamy koleszki

Wyślij tego swojego po cośAlbo mam ochotę na coś mocno pomidorowego i najlepiej jakby tam było mięso i żeby było ostre...
Ech, szkoda... No ale może do rana już cosik się ruszyMoja kolezanke odeslali do domu,ma skurcze co 20min i rozwarcie na 2palce,czop jej odchodzi ale ma czekac w domu
Wykorzystuj to, kochanacoraz bardziej siebie zaskakuję
Chyba z deko przesadziłze niby co skorcze ma co 20min i tak ma przez tydzien chodzic??
Ja wlasnie wciagnelam loda truskawkowego,tylko bez glupisz skojarzen
muszisz do nas czesciej zagladacskoro nie nadązam za wami
No widzisz? Po Tobie to mamKarola ty zboczenicoczy Tobie wszytsko sie kojarzy z jednym
to dobrze bo mi tez
Już Ciebie na nim widzę jak obiad robisztroche mi go szkoda bo jak go dopadne to przez tydzien nie zejde![]()
Nawet nie chcę wiedzieć, co to za mina byłaNo napewno musialas miec ciekawa mine skoro koles takie cos powiedzial
Ja tam myślę, że poza takimi dwiema, którym kudłate w głowie, wszystko jest siAle moje złociutkie ufam, że nie musze kontrolowac akurat tego watku a jesli coś będzie nie tak to mi powiecie a wtrżacę swoje "3 grosze"
Ja od siebie daję Tobie 8h, Kati też pewnie tyle dołoży, jeszcze jedno 8h i sprawa załatwionaoj gdyby doba miała 48godz to nawet codziennie
Wydmuszki chybaspoko dam rade,najwyzej bede tylko robic"jajecznice"
Ta, sikaj, byś musiała widzieć minę starszej sąsiadki, która akurat pod moim oknem przechodziłano posikam sie zaraz z beki
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot] i 1 gość