LADY najlepszego
zbora fotelik jeszcze nie kupiony bo czekamy na kasę z firmy meża az dostanie, ale juz jest wybrany wiec jak tylko bedzie kasa lecimy na zakupy :) bo moja dzisiaj na konto nie wplynela... pewnie bedzie dopiero jutro...
ale i tak musze calosc przelac na szkole bo mam zaleglosc w czesnym i tyle bedzie z mojej wyplaty...
[ Dodano: 2008-04-10, 16:18 ]jagodka24 pisze:nie wiem czy to zeby czy moze rogi jej rosną i rozsadzają czaszke mam to gdzies
wystawie ją na allegro
zaraz tam na allegro... moze lepiej oddac do komisu???
[ Dodano: 2008-04-10, 16:27 ]GLIZDUNIA Majcia zgrzyta zębami, a moja Kinga nauczyła sie "klokać" jezykiem!
No i czy Wasze dzieci tez sa takie inteligentne ze potrafia same złazic z kanapy??? Kinga robi to z taką gracją, że
GLIZDUNIA pisze:bylysmy z Maycia na spacerku na nogach
ale ci zazdroszcze chodzącej córy - moja to tylko staje i od czasu do czasu sie pusci po czym spada na pupe lub sie lapie czegos.
Sikorka, przepis na platki wypróbuje na 100% moze to bedzie cos co mala bedzie jesc bo ona taka wybredna...
ja to mam szczescie...
jak mam wolne lub jestem po nocy to za oknem deszcz i beznadziejna pogoda a jak jestem w pracy to slonce - i moja Kingana tym traci bo nawet na soacer wyjsc nie mozna...
zborra, pochwal sie płaszczykiem :)
co do spotkania... ja mam w czerwcu dwa weekendy zajete przez szkole + sesja
i praca... wiec raczej odpadam...
[ Dodano: 2008-04-10, 16:29 ]a no i te Kozienice strasznie daleko...
[ Dodano: 2008-04-10, 18:32 ]moja wypłata przyszła i z tego co obliczyłam to dostałam za mało... jutro to muszę wyjaśnić