Edulita i Wiolaw chyba o nas juz zapomniały a Bigottka poszła wczoraj do ogrodka na cały dzien i chyba odsypia teraz
a ja dzis bede zagladac bo mezus jedzie do innej pracy jeszcze wieczorkiem i zapowiada sie takie 2 tyg
[ Dodano: 2009-06-20, 11:45 ] isiawarszawa, a z czego piszesz bo ja to ekonomia konkretnie bankowosc i finanse no i reklama
[ Dodano: 2009-06-20, 11:47 ]
ja pamietam jak moj synek miał chyba z poł roku i pisałam prace na licencjata miałam do nonono kompa pisałam cała noc bo dzien miałam dla synka po napisaniu 60 stron komp mi wysiad i wszystko poszło w cholere mój mąz złapal mnie juz na balkonie z kompem chciałam go wyrzucic hahahah ale w tedy byłam zła teraz jak cos pisze to zaraz zapisuje zmiany dostałam nauczke jak nic
no bardzo dawno się nie odzywały bigottka może odpoczywa albo oczka ją bolą, bo słyszałam że teraz panuje jakis wirus stanu zapalnego oczu, miały go moja bratowa jej cóeczke i jej mama i klka koleżanek z pracy
Mam nadzieje że skrobnie coś
Sabcia, Zastosowanie Allegro w działalności gospodarczej
na podstawie sklepu internetowego firmy LFX Agency.
coś takiego... aczkolwiek sam temat jest jeszcze do drobnej korekty
sabcia j bym sie wściekła jakby praca mi umknęła przez głupi komp
magda musiała kupic pralke a mi w lab. popsuła się lodówka Już upatrzyłąm na ceneo sobie Amice bo ja duzo ze sklepów internetowych kupuję bo się bardzo opłaca.
[ Dodano: 2009-06-20, 12:01 ]
wiola nie ma kompa dlatego nie pisze a edulita pewnie juz całkiem na działkę się wyprowadziła
[ Dodano: 2009-06-20, 12:02 ]
właśnie zdjadłam pół czekolady truskawkowej a dlatego tylko pół,ze drugiej połowy juz nie było bo bym zjadła całą
a dlatego tylko pół,ze drugiej połowy juz nie było bo bym zjadła całą
bueheheheh dobre isiawarszawa, ja pracuje na XP, co do pracy no to chyba nie ciezki temat ?
a ja własnie jem chipsy a tego raczej nie jadam normalnie i chyba ostatnio z 2 lata temu
[ Dodano: 2009-06-20, 12:10 ]
czekolady truskawkowej
truskawkowa jest pycha szczegolnie z milki
[ Dodano: 2009-06-20, 12:13 ] podrazniłam sobie całe podniebienie tymi chipsami - bleee juz nie jem