hej
Wczoraj kolo 15:00 pojechalismy do siostry A. i tak sie zasiedzielismy, ze dopiero dzisiaj po poludniu wrocilismy... Pogoda do kitu, a mi ciagle chce sie jesc, a najlepsze, ze jeszcze godzine temu mialam ochote na grilowanego kurczaka spac tez mi sie chce... chyba zaraz skocze pod prysznic i wyloze sie na kanapie
witajcie kochane z rańca
przepraszam, że milczałam w weekend, ale nawet czasu na net nie było; każdą wolna chwilkę na drzemkę wykorzystywałam, bo spanie męczy okropnie
a dziś trzeba się spiąc i troszke popracować, bo jak mi jutro gin wlepi zwolnienie to trzeba poukładać wszystkie bieżące sprawy i nie zostawiać zaległości
moj maz byl nieco zawiedziony, jak mu powiedzialam, ze chce isc sama na pierwsza wizyte... teraz mi powtarza, ze mam sie domagac wydrukowania zdjecia dla niego
ja chyba będę musiała iść bez Marcina, bo z Jagą zostanie, chyba, ze mamcia przyjdzie do Młodej
mój lekarz drukuje za każdym razem - nawet zdjecia szyjki macicy - wszystko co się da a jak maluszek bedzie miał te 12-18 tyg. to filmy robi
gosh...ja tylko bede pytać czy serduszko bije
[ Dodano: 2009-06-22, 10:04 ]
chcoiaż na serduszko moze być za wcześnie...
niby od 21 dnia po zapłodnieniu bije, ale to bywa różnie
niby od 21 dnia po zapłodnieniu bije, ale to bywa różnie
wlasnie, roznie to z tym na usg bywa... ja chyba wezme mojego A. do poczekalni i spytam ginki, jakie usg chce robic, w razie czego bede mogla meza zawolac...
helen ale jak jakie? w sensie czy 2d czy 3d? bo na pewno dopochwowe - do 12 tyg. innych na pewno nie robią, bo przez brzuszne nic nie widać
mój Marcin sie tye napatrzył jak z Jagą chodziliśmy i Ją rodziliśmy, że sie nie krępuję
[ Dodano: 2009-06-22, 10:14 ]
zresztą - u nas do lekarza to praktycznie każda para chodz we dwójeczkę dla mojej mamy np. to niewyobrażalne bo jej zdaniem to krępujące i wstydliwe