Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 cze 2009, 12:55

czesc :-)

Gie, wielkie brawa dla Zu za raczkowanie i chodzenie (za reke) ;-) :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
podobnie jak Paula, Jasper, nie umialby przejsc obojetnie obok kabla... od razu by sie na niego rzucil ;-)

co do mieszkania...
tzn tak, za sam czynsz bez niczego placimy 360 euro do tego 170 euro dochodzi woda, ogrzewanie, 30 euro za garaz i plus prad ale to sie placi ekstra czyli w sumie miesiecznie placimy 560 euro
to tu jest jeszcze drozej... my teraz za to nowe mieszkanie, ktore znalezlismy, bedziemy placic 650 euro za sam czynsz (i to jest w miare ok.. wiadomo, sa tansze, ale w stanie hmm.. nie bardzo zadowalajacym).. teraz placimy jeszcze wiecej, az szkoda gadac..
aa znalezlismy tez mieszkanie za 500 euro (w tym woda i prad - wliczone)... niezle, nie? ale A. mialby dosc daleko do pracy stamtad :/

ja juz nie przeliczam tego na zlotowki, bo bym chyba oszalala.. ile tu sie wydaje.
chociaz A. zarabia w funtach, a wydajemy w euro i to sie oplaca, bo funt poszedl w gore :-)

my juz po spacerku, pogoda hmm.. duszno, goraco, slonce wali po oczach... krotki spacerek, a ja jestem mokra jak mysz :ico_olaboga:
i Wy mi zazdroscicie Hiszpanii :ico_puknij: ;-)
to jest fajne przez tydzien, dwa... ale codziennie, to jest meczace
:ico_noniewiem:

[ Dodano: 2009-06-22, 12:56 ]
Iwona H, ale akrobatka z tej Paulinki :-D :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

22 cze 2009, 13:56

Witamy :) ja nie zdazylam poogladac filmikow ;( nadrobie jak tylko moj M pojdzie jutro do pracy. A poki co milego dnia zycze i napisze wieczorem albo jutro :))

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 cze 2009, 14:10

wona H, ale akrobatka z tej Paulinki :-D :ico_brawa_01:
a jak! w większości zaczyna naśladować Patryka, np. to wczoraj wyrabiała
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 cze 2009, 14:16

yoanna, hej hej :-)

Iwona H, a coz to ona wyrabiala? :-D probowala na glowie stanac,czy robila fikolka? czy jeszcze co innego? :-D

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 cze 2009, 15:17

a jak! w większości zaczyna naśladować Patryka, np. to wczoraj wyrabiała
ja nie moge, ale artystka, dobra jest, ale masz radoche z jej poczynan :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: jest niesamowita

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 cze 2009, 15:57

Iwona H, a coz to ona wyrabiala? :-D probowala na glowie stanac
jak na razie na głowie stanęło, póki co przekrętu jeszcze nie zrobiła :ico_oczko:
ja nie moge, ale artystka, dobra jest, ale masz radoche z jej poczynan :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: jest niesamowita
jak zrobiła to pierwszy raz, to myślałam,że to tylko jednorazowe a jej tak się spodobało,że kilka razy dziennie świruje.

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 cze 2009, 16:09

jak zrobiła to pierwszy raz, to myślałam,że to tylko jednorazowe a jej tak się spodobało,że kilka razy dziennie świruje.
hehe, ciekawe co jej jeszcze Twoj synek pokaze, szybko sie uczy mala zdolniacha :ico_oczko:

Lece z malym na ogrod po pranie, dzis jest taki marudny, ze juz rece opadaja. Wstal to tak zaczal plakac, ze nie moglam go uspokoic, nawet na rekach plakal :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 cze 2009, 16:14

hehe, ciekawe co jej jeszcze Twoj synek pokaze, szybko sie uczy mala zdolniacha :ico_oczko:
już się boje :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-06-22, 16:15 ]
dzis jest taki marudny, ze juz rece opadaja. Wstal to tak zaczal plakac, ze nie moglam go uspokoic, nawet na rekach plakal
pewnie ząbki dają się we znaki... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 cze 2009, 16:22

witam :-)
ojj faktycznie zdolniacha z pauli :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

ale dzisiaj mułowaty dzień, o rany, zaraz chyba upadnę na twarz :ico_olaboga: Pogoda jest tak przytłaczająca że szok, a ja nadal na antybiotyku a co najgorsze nic nie jest lepiej, wręcz przeciwnie coraz to gorzej się czuję.

W ogóle prawie nic nie jem, aż mi słabo i nie dobrze, nie wiem co sie ze mną dzieje, ale zaczyna mnie to niepokoić :ico_noniewiem: :ico_chory:

[ Dodano: 2009-06-22, 16:26 ]
aha
gie zazdroszczę budowania domku, też bym chciała!!!

Marta, jeżeli chodzi o sytuację z sąsiadką i jej psem to straz miejska była u niej na razie na rozmowie, nie wiem co ona na to, nie widziałam się jeszcze z nią od tamtej akcji. Co ona może z psem zrobić - no cóż, albo niech zabiera go wszędzie ze sobą albo niech go odda. Wiem że oddanie psa nie jest proste, ale kilka lat temu, kiedy jej córka miała malutkiego synka my mieliśmy takiego psa który wył, jak zostawał sam w domu. Ojciec mój awet sie nie zastanawiał, po dwóch czy trzech skargach wywiózł go do wuja na podwórko, na łańcuch. Nie pomagały ani moje płacze ani błagania ani nic innego. Po prostu z ludźmi trzeba żyć w zgodzie, ale moja sąsiadka chyba tego nie zna. Przykro mi że taka sytuacja wyszła, ale nie pozostawiła mi wyboru.

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 cze 2009, 16:51

już się boje :ico_oczko:
hehe :-)
pewnie ząbki dają się we znaki... :ico_noniewiem:
pewnie tak, tylko szkoda, ze maly gowniarzyk nie da sobie sprawdzic a tak nie wiem czy ida czy nie i smaruje tym zelem :ico_noniewiem:

A moj ciot juz buszuje w sypialni, stoi przy szafce i kombinuje co by tu wziac :ico_olaboga: to jest maly dupus :-D

margarita83, witaj
W ogóle prawie nic nie jem, aż mi słabo i nie dobrze, nie wiem co sie ze mną dzieje, ale zaczyna mnie to niepokoić :ico_noniewiem: :ico_chory:
a ciaze wykluczasz czy bierzesz pod uwage?

[ Dodano: 2009-06-22, 16:52 ]
Cos pusto na naszym wateczku :ico_placzek:

[ Dodano: 2009-06-22, 16:53 ]
Zaraz lece sie szykowac, ubrac tez musze malego i pojedziemy do P do pracy i stamtad razem pojedziemy po dywan do duzego pokoju, jak kupimy to cykne foty i sie pochwale jak wyglada :-D

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”