Helen, No coz marcin wkocu zaczal sie podporzadkowywac chyba dotarlo ze jestem w ciazy
[ Dodano: 2009-06-22, 18:03 ]
lece jakis film obejrzec
chyba w sobote zgubilam, nic nie zauwazylam, musial mi chyba na spacerze z psiura z kieszeni wypasc... zla jestem na siebie...zgubilas czy ukradli??
wiesz, ja nigdy sie taki gadzetami nie przejmowalam, mialo byc funkcjonalne i tyle, pierwszy raz kupilam sobie taka komorke, ktora na prawde mi sie podobala i tania nie byla (bo na karte), to mi troche szkoda... trudno, pobede na razie bez...ale Ci sie porobiło z tym tel....ale wiesz- rzecz do nabycia, nie ma co lamentować
ja tez juz bym chciala ...... wizyte mam dopiero na 30czerwcajutro wymienimy się zdjeciami Fasolek
za pozno juz w nocy mnie dopadły nie spalam wcale prawie kręcilam sie tylko wykoncza mnie te mdloscimam nadzieję asiu ze dzisiaj Cię mdłosci nie dopadną
łojoj jak to mozna kawe pic ja nie lubie ale za to poprosze czekolade jak jestto co kochane? kawusia
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość