Mam nadzięjęgeheimnis, witajtrzymam kciuki za zdrowego dzidziusia, na pewno wszystko bedzie dobrze

Życzę Wam wszystkiego najlepszego.Helen, Ty masz podobno jutro wizytę więc trzymam mocno kciuki. Powodzenia dziewczyny.
Mam nadzięjęgeheimnis, witajtrzymam kciuki za zdrowego dzidziusia, na pewno wszystko bedzie dobrze
Oczywiście dam znać jak po wizycie,ale do tego czasu (7 lipca) to ja chyba zwariuję.Ja mam termin na 18 stycznia,czy jakoś tak.Na razie jednak nawet nie założyłam suwaczka bo tak się boję o malucha.Ach,mam nadzieję że tym razem się wszystko dobrze potoczy.I konieczie daj znac co tam na wizycie - poproszę zdjecie Fasoleczk/Groszka
ja sie uparłam nieziemsko na ten luty bo mam co do dnia ten sam termin porodu nawet..
ściskam kochana :ico_buziaczki_big:
No z krwiakiem to byłam w szoku że tak szybko znikł. A na USG w 7,4 tyg ciazy to się tak uryczałam jak usłyszałam bicie serducha i do tego lekarz powiedzial że dzidzia ma serce silne że hej.Także modlę się każdego dnia by wszystko było ok.a krwiakiem sie nie przejmuj tym bardziej jak sie tak szybko wchłonął
Trzymam w takim razie za Was mocno kciuki.Będzie dobrze.geheiminis oie z Helen mamy dzisiaj wizytę
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość