Awatar użytkownika
zaczarowana
Trzy tysiące lat minęło...

23 cze 2009, 18:17

a męża nie puszcze bo jemu się inny podobał i mógłby mi na złość zrobić
hehe to rzeczywiście, lepiej jakbys kupiła wcześniej :-)
i tak sie okaze pewnie,ze cos jeszcze trzeba
tak jest zawsze ;-)

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

23 cze 2009, 18:19

a zapomnialam wam napisac,ze moja dzidzia juz do mnie puka delikatnie-najbardziej aktywna jest wieczorem - najpierw to lekcewazylam,myslalam,ze za wczesnie ale to juz trwa od kilku dni i ciagle tak bardzo nisko,wiec pewna jestem na 100%,ze to dzidzius :-D

Awatar użytkownika
zaczarowana

23 cze 2009, 18:21

iw_rybka, :ico_szoking: szybka ta Twoja dzidzia :-)
Gratuluję pierwszych puknięć :-)

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

23 cze 2009, 18:40

Rybka gratulację, też bym chciała małego kopniaka :)
ja dziś cały dzień na mieście na zakupach :) teraz mega burza i odpoczywam w domku :)

co do zakupów dla maluszka kupiłam skarpetki i kaftanik i tak sobie patrze czasem :-D
wózek też mam upatrzony ale dziadek się wyrywa, że chce kupić.

a ps. farbnęłam sobie włosy na brąz bo już miałam mega blond odrosty :ico_olaboga: i wyglądałam jak idź stąd i nie wracaj :-)
oczywiście spytałam 2 lekarzy czy to nie zaszkodzi no i obydwaj się ze mnie nabijali że najlepiej jeszcze paznokci nie malować i się nie myć :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: no ale ja wolę się zawsze upewnić :)

Awatar użytkownika
zaczarowana

23 cze 2009, 18:42

najlepiej jeszcze paznokci nie malować i się nie myć
hahaha to Ci powiedzieli :-D

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

23 cze 2009, 18:57

uleczka170, szybka,szybka ale to dlatego,ze to druga dzidzia :ico_oczko:
a ps. farbnęłam sobie włosy na brąz bo już miałam mega blond odrosty :ico_olaboga: i wyglądałam jak idź stąd i nie wracaj :-)
oczywiście spytałam 2 lekarzy czy to nie zaszkodzi no i obydwaj się ze mnie nabijali że najlepiej jeszcze paznokci nie malować i się nie myć :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: no ale ja wolę się zawsze upewnić :)
- no moja droga to zazdroszcze,ze ci wyszly,bo mnie z Andrzejkiem nie chwycilo wcale,wiec teraz nawet nie probuje farbowac :ico_olaboga: A,ze juz w grudniu zapadla decyzja,ze w kwietniu sie starac zaczniemy,to pofarbowalam sobie czekoladka,najbardziej zblizona do naturalnego koloru,wiec nie jest tak tragicznie :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
zaczarowana

23 cze 2009, 19:43

Ja też mam zamiar iść do fryza na farbowanie. Może mi się uda :ico_sorki:

anetka607

23 cze 2009, 20:00

a zapomnialam wam napisac,ze moja dzidzia juz do mnie puka
do mnie też i ostatnio nawet regularnie dziennie z raz musi być, i dzięki temu wiem że wszystko ok, no i już czuje w okolicach pępka czyli trochę do góry poszła :-D
Ja też mam zamiar iść do fryza na farbowanie.
a ja mam zamiar w końcu farbę kupić, ale mam lenia i nie chce mi się podjechać z mężem nawet do sklepu :ico_oczko: a dzisiaj byłam na mieście ale tylko w aptece po leki :ico_wstydzioch:

koleżanka w pracy się na mnie obraziła bo wmówiła sobie że przyjdę 20 lipca na 2 tyg (oczywiście za darmo, w trakcie zwolnienia) do pracy i ona w tym czasie pójdzie na urlop, a nie mogę iść bo mam egzamin z prawka 21 i bez sensu mi iść, a po drugie wcale mi się nie chce, sama nawet na zakupy nie pójdę a mam wytrzymać 8 godzin w pracy :ico_puknij: dzięki mnie pracuje bo szef miał ją zwolnić a że ja na zwolnieniu to siedzi i jeszcze jej źle, ciekawe czy na niańkę dla syna mi da kasę bo siostra zabiera go na wycieczkę ale ok 1 sierpnia na 4 dni, ja nie mam tak jak ona mamusi która posiedzi mi z dziećmi, a w wakacje teściowa mi nie pomoże bo maja trochę ziemi i nie bardzo mają czas w żniwa, ale ona mnie wpieniła :ico_zly: i jeszcze dzisiaj wyskoczyła do mnie z tekstem że jej dzieci muszą siedzieć w domu bo nie mają z kim wyjechać, a przecież ona nigdy nigdzie nie wyjeżdża :ico_olaboga:

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 cze 2009, 20:11

no ja tez chyba juz ruchy czuje. chyba ze to gazy a ja sobie wkrecam :ico_haha_01: ale ja takz jednej strony zwykle czuje. no na usg dzidzia byla ruchliwa,ja chuderlak jestem, druga ciaza wiec mozliwe ze juz czuje :ico_oczko:

Awatar użytkownika
zaczarowana

23 cze 2009, 20:14

anetka607, to niezłą masz koleżankę. Ja to bym łeb urwała ufff. Nie daj się jej

dorotaczekolada, Może akurat to dzidzia :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”