Awatar użytkownika
zaczarowana
Trzy tysiące lat minęło...

23 cze 2009, 19:40

Ja po dzisiejszych jazdach już czuje że będę niedługo piratować po drogach heheeh
a tak się bałaś na początku :-)
A mój mąż pochorował się po lodzie z maszyny Z resztą mnie też muli, już więcej nie kupię tych lodów
Pracowałam w lodziarni i aż wstyd się przyznać, ale myją te maszyny co pół roku :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 cze 2009, 19:45

a tak się bałaś na początku
no naprawdę po pierwszych dwóch nie chciałam już jeździć :ico_haha_01: i płakałm prawie ze już mam dość , a teraz nie mogę doczekać kolejnej jazdy :ico_brawa_01: ...a to dopiero za tydzień :ico_placzek:

Awatar użytkownika
zaczarowana

23 cze 2009, 19:48

Jadzia, no widzisz jest poprawa :ico_brawa_01:
Ja uwielbiam jeździć, a nie mam prawka, i coś z tym fantem muszę zrobić :-D

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 cze 2009, 20:15

i coś z tym fantem muszę zrobić
:ico_brawa_01: to jak tylko będziesz miała kaskę to biegnij się zapisać, niedługo ma zdrożeć :ico_noniewiem:

U mnie już pada :ico_zly:

A gdzie reszta????, znów jak pójdę to na stukają tyle ze nie doczytam :ico_nienie: :-D

[ Dodano: 2009-06-23, 20:20 ]
idę się ukompać :-D narazionko

Awatar użytkownika
bigottka

23 cze 2009, 20:34

Co tam u Was dziewczynki. Widzę jedna ciasto pichci i robi reszcie smaka.
Powiedzcie dziewczyny co mam zrobić z moim gamoniem.Jak ustalaliśmy imię dla dziecka to się zgodził na Amelie a teraz to jakoś mu się odwidziało bo jego siostra go wyśmiała :ico_placzek: i smutno mi z tego powodu że on taki jest

kati84
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 cze 2009, 20:40

siostra go wyśmiała
a co ja to do cholery obchodzi!To wasze dziecko i wasza sprawa.Powiedz mezowi ze nie bedziesz zmieniac imienia tylko dlatego ze jego siostrze sie nie podoba :ico_puknij: Ustaliliscie ze bedzie Amelka i tak ma zostac,no chyba ze ty sama nie jestes do tego imienia przekonana.
A swoja droga to ja bym jej nawtykala,ze sie wpiepsza w nie swoje sprawy :561:

Awatar użytkownika
bigottka

23 cze 2009, 20:43

kati84, no wiesz ona mi powiedziała że imię Dominika jest ładne to jest imię siostry a ja się wkurzyłam i powiedziałam że krzywdy dziecku nie zrobię takim imieniem bo już mnie wkurzyła. A co do imienia to podobało mu się Amelia i się zgodził a teraz powiedział przy siostrze że znowu na coś się uparłam i nie uzgodniłam z nim po prostu dzisiejsza sytuacja już mnie przerosła i już sama nie wiem co myśleć.

kati84
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 cze 2009, 20:53

No ma kobieta tupet.Wiesz nie kazdemu musi sie podobac to imie, wazne ze wam sie podoba.A co do tej Dominiki to niech swojej corce da takie imie,jak dal mnie to imie jest brzydkie,ale tak jak mowie jednemu sie podoba innemu nie musi.Nie daj sie kobieto,powiedz jej kilka slow zeby jej w piety poszlo,moze sie nauczy wpierzac swoje 3 grosze tam gdzie nie trzeba.

Awatar użytkownika
zaczarowana

23 cze 2009, 20:53

bigottka, Oj biedactwo, nie ulegaj i zapytaj się swojego dlaczego tak nagle zmienia zdanie. Czy to ze względu na to że jego rodzina ma nad nim władzę? Bo coś tak mi się wydaje..
Aż się wkurzyłam

Awatar użytkownika
bigottka

23 cze 2009, 21:01

Czy to ze względu na to że jego rodzina ma nad nim władzę? Bo coś tak mi się wydaje..
dobrze się Tobie wydaje. Co najgorsze jest to że jak teściowa nie znała płci a chcieli bardzo wnuka to mówiła że będzie kupować już niedługo ciuszki i w ogóle a jak się dowiedziała że to jednak wnuczka to już nawet nie wspomina o tym i mało na ten temat nawet chce rozmawiać. Z jednej strony to takie przykre bo myślałam że będą się cieszyć że zostaną dziadkami a tu taka zmiana. Może to za bardzo mnie przerasta. Wiem jedno jutro jadę do matki i może jej w rękaw się wypłaczę bo doła dostałam i to porządnego

Wróć do „Pozostałe”