witam
doczytałam,troszkę się rozgadałyście wczoraj Ika202 miałaś się oszczędzać,a nie męczyć ale pierożków z chęcią skosztuję jak jeszcze są
a dzisiaj mnie głowa boli myślałam,że to z głodu,bo niedawno śniadanie zjadłam,a tu dalej nie przechodzi i trzeba chyba wziąć tabletkę bo nie wytrzymam
pogoda tez paskudna wczoraj troszkę było słoneczka,ale potem znowu zimno i dzisiaj to samo
mamy jechać o 20 do Szczecinka,bo Bajm będzie i formacja nieżywych schabuff czy jakoś tak,ale wolałabym żeby najpierw był bajm
ja juz koncze pakowanie rzeczy do zarek i slucham oczywiscie michaela jacksona bo dzis telewizje muzyczne nie proponuja nic innego. To przerazajace, odchodza powoli wszystkie symbole lat 90....
Ika202 ja też się pisze na pierogi ale dla mnie z kapusta i grzybami
[ Dodano: 2009-06-26, 21:31 ]
bo ja ogólnie to tylko wiem,że on nie żyje
JA TEŻ TYLKO tyle wiem i wiecej nie muszę wiedzieć bo on mnie nigdy nie interesował i nie lubiałam jego muzyki
przed chwilą się patrzę na konto a tam nie ma wypłaty.Dostaje wypłate do 28 każdego miesiąca a teraz 28 wypada w niedziele i wypłata powinna byc dzisiaj a tak nonono nie ma wypłaty bedzie w poniedziałek
[ Dodano: 2009-06-26, 21:48 ]
dziewczyny zobaczcie jaki dziewczyna na talent