dokladnieWiec trzeba myśleć o własnym koncie,

aczynacie na podłodze w pozycji "na pieska" potem przylegasz do pleców partnerki, obejmujesz ją w pasie i szepczesz do ucha "to jest ulubiona pozycja mojej sekretarki" - potem wystarczy utrzymać się przez 8 sekund :-DDDD
ja tam chciałam duuuzo szybciej ale niesety czekałm długo na tego odpowiedniegoZa późno wzięłyśmy się do roboty
i tak jest najczęściejjak rodzilam Andrzejka,to w bolach powiedzialam,ze NIGDY WIECEJ - na co polozna mowi do mnie,to do zabaczenia za 2-3 lataJa takie galy,a ona mowi,ze najczesciej te co na porodowce mowia,ze juz nie beda miec dzieci - szybko na porodowke wracaja
jak wygląda seks "na byka"
zaczynacie na podłodze w pozycji "na pieska" potem przylegasz do pleców partnerki, obejmujesz ją w pasie i szepczesz do ucha "to jest ulubiona pozycja mojej sekretarki" - potem wystarczy utrzymać się przez 8 sekund :-DDDD
loljak wygląda seks "na byka"
zaczynacie na podłodze w pozycji "na pieska" potem przylegasz do pleców partnerki, obejmujesz ją w pasie i szepczesz do ucha "to jest ulubiona pozycja mojej sekretarki" - potem wystarczy utrzymać się przez 8 sekund :-DDDD
- wracajdobra zaraz do was wracam
- to milego popoludnia.i na ploteczki z psiapiółką
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość