biedna Ewunia,pewnie tez bardzo przezyla ta tragedieżeby tyle nie płakała

pewnie jo,napewno syfow nie miala,tak ja wysuszyloMysle sobie,ze chyba powinnam opatentowac,widocznie jej sluzy

dobrewzielam koncowke,dolalam zubroweczke ( jedyny alkohol,ktory stal w lodowce - a chcialam,zeby czuc bylo alkohol,jak to w toniku wysuszajacym pryszcze),no i maz mnie namowil zeby jeszcze dosypac soli i dolac wody
No i zostawilam butelczyne w lazience i wyjechalismy na dwa tygodnie na wakacje do dziadkow
Po powrocie oczywiscie toniku ubylo - pol butelki
Mysle sobie,ze chyba powinnam opatentowac,widocznie jej sluzyl
Sorasy wielkiegume do majtek to Jadzia chce kupicAle dzis juz druga osoba mnie z nia pomyslila
![]()
![]()
A ona tego na pewno do twarzy używała, nie do gardła...?Mysle sobie,ze chyba powinnam opatentowac,widocznie jej sluzyl
Szumy są przy niskim ciśnieniu...Inie wiem,czy to od za niskiego,czy za wysokiegoGeneralnie od poczatku ciazy mam raczej niskie
Że jak...? Mów do mnie wielkimi literamiPifko i purzki to est to i haslo 1234
A skąd, jak tam napisane, że żadnych datków nie było...?Karolina2411 twoja puszka jest pełna
- he,he.Nie,my teraz sami mieszkamy i mamy swoj domek,wiec tonik znowu na 2-3 miesiace mamto opatetntuj a ją weź na testerkę![]()
a dalej ci podbiera kosmetyki??
pewnie to w jakim stopniu jej pomaga.Chociaz maluszkowi nie bylo dane sie pobawic tym misiem to byl on przeznaczony dla niego i Ewunia go traktuje jako wazna rzecz.Normalnie zlosc sie we mnie zbiera ze cos takiego wam sie przydazylo i ze w ogole takie sytuacje maja miejsce,to jest nie do pojecia.Ale to co pow twoj maz to jest sama prawda,chodzi mi o to ze tylko ludzie ktorzy sa w stanie prze to przejsc dotyka taka tragedia.Do dzisiaj z nim śpi
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość