Lalka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 cze 2009, 21:33

ja kilka razy lądowałam w szpitalu bo wydawało mi się że rodzę,a to przepowoadające były takie silne
dostałam zastrzyk i do domu bo nic sie nie działo
dopiero dzień przed terminem poszłam na oxy na zyczenie bo juz miałam dosyć no i ucichło wszystko,wieczorem zaczeły się skurcze,zastrzyk i Hania szybko wyszła :-D

katrin
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

26 cze 2009, 21:56

Dziewczyny,tez trzymam za Was kciuki.Ta koncoweczka wiadomo nie jest latwa,ale kazda da rade :ico_oczko: Pozdrowienia dla Katki,tyle sie wyczekala na Aurelke,wiec juz te godziny pewnie bez roznicy,ale wyobrazam sobie jak to sie ciagnie bo ja sama rodzilam Antosia od czwartku do niedzieli o 0.55.Tez mi wywolywali ale sie nie udalo do konca,wiec cesarka.Wtedy bylam zla,ze po co mnie tak meczyli a potem i tak cesarka,ale teraz juz wiem,ze to duzo zdrowiej dla dziecka jak przed cesarka przezyje te skurcze porodowe,one ponoc swietnie dzidzie przygotowuja do przyjscia na ta strone brzusia:Powodzenia dla Was i caluski w Wasze juz ogromne brzusie :-)

Awatar użytkownika
Beata_Tychy
Wodzu
Wodzu

27 cze 2009, 07:02

hej dziewczyny wpadłam wam życzyć hmm nie deszczowego weekendu ??

i stawiam kawe :ico_kawa:
Krzysiu juz wstał
więc zbieram sie powoli do fryzjera.....nogi znów tak spuchły ze jeszcze bede musiała buty kupić
na dzisiejsze Wesele
Do juterka

Awatar użytkownika
ULA_TOMEK
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 cze 2009, 09:02

hello, u nas tez deszczowy dzionek sie zapowiada, znowu :ico_olaboga: ja poprosze o troche słoneczka bo przydałoby sie jakies pranko zrobic a przy tej pogodzie nic nie schnie :ico_noniewiem:
Mała szaleje w brzuszku i dalej nie ma ochoty wychodzic, a dam jej jeszcze czs do jutra :-D bo jutro terminek :-D zobaczymy czy mała punktualna :-D

No biedna Katka sie wymeczy ale jak zobaczy mała to pewnei zaraz o wszytskim zapomni :-D ale jednak sprawdza sie fakt ze nei warto sie szybko do szpitala pchac ale tak sie łątwo mówi a jak przyjdzie co do czego to sie o tym zapomina bo jakos sie tak wydaje ze jak sie pojedzie do szpitala to dziecko rachu ciachu i bedzie na świecie :-D

Beatko to zycze udanej imprezki, tylko nei szalej za bardzo zeby nas nie wyprzedziła :-D

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 cze 2009, 09:25

hello
u nas pogoda nawet taka sobie
ja mam dzis w planach wypad na targ na zakupki :-D zbieranie truskaweczek na dzemik :-D a o 15 zwiedzanie porodowki w naszym szpitalu :ico_oczko:
musze powiedziec lekarce ze moj maluszek albo jest taki leniwy i nie ma ochoty sie ruszac bo rusza sie abrdzo malo albo cos jest nie tak choc ja wole ta pierwsza opcje :ico_sorki:
Beata_Tychy, udanej zabawy i wszystkiego Naj Naj Młodej Parze
ULA_TOMEK, faktycznie u ciebie jutro powinna malutka wychodzic
biedna katka tak ja mecza :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
sierpniówka
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

27 cze 2009, 10:18

CZesc Mamuski,
mam do was pytanko, bo wlasnie dzisiaj rano zauwazylam wysypkę w postaci czerwonych plamek/chrostek na brzucholku!! raczej nie swędzi ani nic... Ale się denerwuję, co mam zrobic dzwonic do gin?? Poradźcie coś proszę :ico_placzek:

Lalka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 cze 2009, 15:04

hej dziewczyny
u mnie pogoda deszczowa....
Beata udanej szalonej :-D zabawy
sierpniówka może jesteś uczulona na coś?przeanalizuj czy jadłas coś czego dawno nie jadłaś albo zmieniłaś proszek,płyn,krem,mydło itd.
może no truskawki,ja miałam uczulenie na tuskawki tylko raz ,nagle się pojawiło a w następnym roku już nie miałam,tylko u mnie dekolt "zaatakowało"

Awatar użytkownika
Ania_R
Trzy tysiące lat minęło...

27 cze 2009, 15:26

sierpniówka, ja też tak miałam :-) Gin. powiedział że jak nie swędzi to nie ma się czym przejmować - tak bywa w ciąży :-)

[ Dodano: 2009-06-27, 15:28 ]
Ale uparciuszek z Aurelki :ico_oczko: Trzymam kciuki by już tak się Katka nie męczyła i Aurelka :ico_sorki: Bidulki obie :ico_olaboga: Moja Madzia tez taki uparciuszek była :ico_noniewiem: ale jeszcze chwilke i radość będzie wielka!!!! :ico_brawa_01:

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 cze 2009, 19:03

;]
ja juz po wizycie w szpitalu na porodowce ogolnie wrazenie lux :-) przyjemnie czysciutko tylko isc i rodzic :-D
ahas robiliśmy KTG :ico_oczko: mam regularne skurcze takie na poziomie 50-80% :ico_szoking: lekarka powiedziała ze jak chce moge zostac na patolgii ciazy ale doszlismy do wniosku ze w domku bedzie lepiej przynajmniej nie bede sie stresowac
w piatek mam sie do niej zglosic na wizyte kazała zaciskac nogi i wytrzymac do poniedziałku a poźniej spokojnie moge juz urodzić syneczka :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
ULA_TOMEK
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 cze 2009, 21:36

hello witam wieczorem, a co tu takie pustki :ico_olaboga:
nie ma wiesci od Katki, ciekawe czy juz sie cos tam urodziło :ico_noniewiem:

Bo u mnie dalej cisza, mała mimo terminu ani mysli sie wyprowadzac od mamusi, tylko szaleje mi tu pod zebrami :-D
my dzis zaliczylismy długasny spacerek nad jeziorkiem i nawet góre schodków ale i tak ją nic nie ruszyło, chyba czeka az słoneczko wyjdzie bo co bedzie w deszczyk wychodzic :-)

dobra uciekam i zycze miłej nocki :-) czekam na jakies nowe wiesci

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”