Awatar użytkownika
bigottka
Trzy tysiące lat minęło...

28 cze 2009, 13:01

edulita, no widzisz ja też próbuję namówić mojego gamonia na działkę a on mówi że do rodziców jego możemy pojechać a mi się nie chce jak cholera. A teraz to próbuję go jeszcze namówić na pojechanie do KFC po kukurydzę gotowaną bo mam chęć ;-)
magduś81, kurczę to nie dobrze że kabel się popsuła nowy zakup nie działa :-/ No szkoda że męża nie masz przy sobie w takim szczególnym dniu. Zobaczymy jak to będzie u mnie bo mój to też często pracuje :-/

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!

28 cze 2009, 17:52

Hello :-D
Ja dziś leniuchuję cały dzień. Widzę, że temat wózków na topie :-)
Asika82 w sumie masz rację, że lepiej kupić firmowy wózek, a nie firmy "kogucik". Ja też tak uważam. Pisałam wcześniej, że nieważna firma, ale nie do końca chodziło mi o to, żeby kupować wózek nieznanej firmy :-D Tylko są wózki różnych firm i każda ma swoje ceny. Ja jednak jestem zdecydowana na x-landera x3. Chciałam w kolorze grafitowym, ale to kolor z 2008 roku i nie wiem czy taki dostaniemy, ale w razie czego może być zielony :ico_oczko:

Magduś81 wszystkiego najlepszego z okazji rcznicy, żebyście pozostałe spędzali już razem :ico_prezent:

Dziś rano obudziłam się z piżamą mokrą na biuście :ico_wstydzioch: wygląda na to, że pojawiła się u mnie siara. Na szczęście leci tylko wtedy jak leżę na boku i mam przyciśnietą którąś z piersi :ico_olaboga:

Bigottka nie wiem, który wózek coneco oglądałaś. Ja oglądałam Mustang V3 i wydawał mi się mniej stabilny od x-landera i koleżanka mi też go odradzała, bo go miała i po pół roku zmieniała na inny.

Awatar użytkownika
bigottka

28 cze 2009, 18:45

Dziś rano obudziłam się z piżamą mokrą na biuście :ico_wstydzioch:
no ja jak na razie nie mam takich nocnych wypadków przy spaniu ale zobaczymy jak to później będzie. Mam nadzieję że mnie to ominie :-P

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

28 cze 2009, 22:18

Dobry wieczorek :-D
wreszcie dorwałam kabel od mamy laptopa i moge sobie posiedzieć :ico_brawa_01: dziękuje za wszytskie życzenia!!!
Dalej siedze sama ale mąż już bliziutko Wrocławia więc może spędzimy ze sobą chociaż godzinke z tego cudownego dnia :-D
Powiem wam że dzisiaj jakiś taki malutki dołek załapałam bo okazało się że kaska z dodatkowej pracy mojego mężusia przepadła bo pracy nie będzie :ico_placzek: i musze niestety szukać tańszego wózka. Ale teraz mówie sobie że nawet lepiej żeby był tańszy bo to normalnie szkoda pieniążków, wole kupić szczepionki!!!
Ale mam teraz niezły problem bo musze kombinować szukałam dzisiaj i znalazłam kilka wkleje linki i może wy mi podpowiecie bo ja jakoś po dzisiejszym dniu się zagubiłam :ico_sorki:
http://www.allegro.pl/item670924074_ss_ ... apter.html
http://www.allegro.pl/item665429306_kee ... dlami.html
ten drugi mi się podoba ale musze zadzwonić do firmy i niech mi go dobrze zmierzą bo do windy to na maksymalny styk!! Chyba jakoś bokiem wejdzie!!! :ico_sorki:

Awatar użytkownika
edulita

28 cze 2009, 22:38

Witam wieczorkiem
magduś81, - ten drugi bardziej mi sie podoba :-) mam nadzieje że maz zaraz będzie i spędzicie mile choć reszte wieczoru razem.
Magda33, - to Ci się niespodzianka przytrafiła ja dopiero po porodzie miałam wyciek siary. Zobaczymy jak w tej ciąży będzie
bigottka, - ja wczoraj na koncercie wcinałam gotowaną kukurydze uwielbiam :ico_haha_02:
Spokojnej nocki dziewczynki do jutra postaram się rano zajrzeć bo o 11 jade z siostrą wybierać suknie ślubną :-)

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

29 cze 2009, 05:04

Czesc :-D
Spać nie moge i siedze na necie :ico_brawa_01: normalnie cudowny dzień mi się szykuje!!! Nie wiem o co chodzi!!!
Pobuszuje troszke na neciku może mi się zachce spać!!
A wczoraj moja bratowa urodziła Mikołajka :ico_brawa_01: malutki ma 51cm i 2960g
Dzisiaj jade do nich!!! Samo cudo!!!

Awatar użytkownika
Magda33

29 cze 2009, 07:03

Witam,
już się wyspałam i od razu na forum. Zosieńka kopie od rana :ico_brawa_01:
Edulita dziś nie było już niespodzianek typu siara. Może powtórzy się dopiero po porodzie :ico_oczko:

Magduś81 mnie też bardziej podoba się ten drugi,ale rzeczywiście zadzwoń i dowiedz się o wymiary.
Przykro mi, że nic nie wyszło z dodatkową pracą :ico_pocieszyciel: bo teraz każda złotówka się liczy. Oczywiście gratuluję powiększenia się rodzinki :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Sabcia

29 cze 2009, 08:14

witam z ranusia !!!!
magduś81, mi tez podoba sie ten drugi :-D
Magda33, mi juz siara leci od 2 tyg ale nie mam mokro ale czuje ten zapach na koszulkach lub stanikach dlatego wkładki nosze no i widze wieczorkiem na sutkach :-D
Moja mała Nika wczoraj odpoczywała co nieco ale za to wieczorkiem pokazała klase hahah a dzis jak zadzwonił budzik to po paru sekundach zaczeła tak fikac ze w koncu cały brzuch ,i skakał - bo musze wam powiedziec ze ten moj mały szkrab bardzo nisko jest ona mnie kopie ponizej brzucha przy samych jajnikach i jeszcze nizej :ico_szoking: - dziwne no ale zobaczymy moze jak bedzie coraz wieksza to sie to zmieni

Awatar użytkownika
bigottka

29 cze 2009, 09:29

Witam i ja z rana.
Co z Was takie ranne ptaszki ja tu do 9 spokojnie śpię i mogłabym dłużej tylko że później to źle się czuję.
magduś81, super że masz w końcu kabel działający i pogratuluj bratowej zdrowiuteńkiego synka ;-) A co do wózka to w sumie mi się oba podobaja ale to zależy który lepiej się Tobie prowadzi ;-)

[ Dodano: 2009-06-29, 09:30 ]
edulita, ty to masz fajnie bo za mną kukurydza chodzi długo zjadłam wczoraj 2 ale mało mi jest w dalszym ciągu zobaczę dzisiaj na rynku warzywniczym może dostanę surową i sobie ugotuję ;-)

Awatar użytkownika
Sabcia

29 cze 2009, 09:45

bigottka, kukurydza najlepsza jest nie z wody a z pary - ja mam parowar akurat takze nie mam problemu ale jak nie masz to mozesz sobie kupic taki kosz do garnka i powiem ci ze roznica jest ogromna a do tego odrobina masełka i sol :ico_brawa_01: pychotka

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”