u nas dzis 4 pbudki
pogoda piekna az sie boje bo wczoraj ramiona cale spalilam! oj za cieplo zle za zimno tez zle.... czlowiek caly spocony itd dziecko to samo leje sie normalnie z malej...
ja dzis nie wiem co gotowac ale chlop chcial kasze gryczaną i sos do tego to oki... a ja mam kalafior
wczoraj zrobilam 100brzuszkow z dnia na dzien bede roic wiecej by wycwiczyc miesnie
ja jak zostaje sama toczesto mama do mnie przyjezdza albo ja do niej ...ale wole by ona przyjechala gdyz u siebie sie lepiej czuje mala tez a tak musze wszystko wiesc do mamy.... ale daje rade... i ty tez dasz rade zobaczysz!!:) ale tak to jest miec chlopa kierowce... no ale ktos musi zarabiaca ja znowu zostaje sama...maz sie wlasnie goli i jedzie, az nad morze
dlatego jutro jak tylko maly sie obudzi, pakuje manatki swoje i malego i jade do rodzicow. zostane tam do przyjazdu meza. juz sie tak ugadalam z mama. bedzie mi lzej, bo i dziadek na spacer z malym pojdzie i mama mi pomoze... no ale i tak 100x bardziej wolalabym zeby maz zostal.
mała jeszcze drzemie ale lada i wstanie
a wiec lece potem obejrze mam talent... zaobserwowalam ze mala ma wysypke z potu
[ Dodano: 2009-06-29, 06:54 ]
chyba zaczne podkladac pod plecy w wozku jaką flanelowa pieluche bo przez wozek mala sie poci ...te te ten material taki jest stylonowy niestylonowy nie wiem jak to opisac

Olka wczoraj odstawiona do domu, pewnie małemu się teraz bez niej będzie nudzić