Ja mam dzis pierozki tortellini z serem i cukinie zasmazana w jajku
No wlasnie co u Ramonki Moze sie dzis pojawi
[ Dodano: 2009-06-29, 13:25 ]
Wiecie co tak od dluzszego czasu chodzi za mna nowy tatuaz chcialanbym go zrobic na brzuchu,ale nie wiem jak by on pozniej wygladal po kolejnej ciazy i troche sie cykam,bo jak mi sie skora rozciagnie to nie bedzie to za fajnie wygladac,no chyba ze bede miala brzuch jak po Oli,ale pewnosci nie mam
U nas dzisiaj cieplusio juz zaliczyliśmy spacerek jak zjemy obiad to spadamy znów na dwór
Narzekają, że mają tyle do czytania a jak byśmy nic nie pisały to by narzekały, ze nie ma co czytać
Karola wcielam, Twoje rady w zycie i dzisiaj rano oby dwaj sie kłócili o koparkę kazałam im ja odstawić i do teraz stoi na tym samym miejscu bo sie boja ją ruszyć
Jadzia, ja sie dlugo wachalam bo to jest jednak juz na cale zycie,ale zrobilam w takim miejscu ze na starosc bede mogla go zakryc
Koles mnie sie zapytal kiedy drugi a ja ze co?I mu mowie ze mi jden wystarczy,a on do mnie2dobra zobaczym za jakis czas no i mial kurde racje korci mnie strasznie
Moja kuzynka sobie zrobiła tatuaż i po fakcie się pyta swojego taty co by powiedział jakby sobie tatuaż zrobiła a wujek wypalił do nie tekstem, że tatuaże robią sobie menele na to ona do niego to masz tata w domu menela