ale Klaudia daje od rana w kosc marudzi palcze usnac nie moze;/;/;/;/;/ dentinoxe jej pomaga troche

u nas 2 pobudki dzis![]()
![]()
:
współczuję nockiu nas nocka okropna, nic prawie nie spalam, normalnie jak by mi ktos piaskiem sypnal w oczy...co chwilka wstawalam a to smoczka dac, a to przekrecic bo sie strasznie wiercila w nocy to wstalam i mu glutki odciagnelam i przewinelam i dalam butle, ale wiercenia i krecenia ciag dalszy byl. teraz tez wstalam przed 7 i po butli polozylam, ale dalej wierci sie i kreci a jak mu smoczek wypadnie to placz
kurde nie wiem co mu sie dzieje
![]()
i:
superu nas 2 pobudki dzis
daj znac jak tam mama po wycieczce. ja w zeszlym roku bylam na Krecie i bylo suuuuperdziś mama przylatuje :)
calkiem mozliwe, bo ubrlam go w body z dlugim rekawem + spodenki z zakrytymi stopami i przykrylam go takim cienkim polarowym kocykiem, no ale na poczatku to mu z 5x zmienialam ten kocyk na cienka kolderke bo w sumie ja w nocy spie przykryta i sama nie wiedzialam jak mu bedzie dobrze. ale w pewnym momencie w nocy zdjelam mu calkowicie ten kocyk i tez sie krcilmoże mu za gorąco było
nie nie jest przeziebiony ale dawno mu juz tego nie robilam i mial takie suche, co akurat dalo znac w nocy ze mu to przeszkadzaprzeziębiony jest, że mu odciągałaś glutki??
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość