Nic nie mowie o sobie tez jeszcze na gaciach siedzetrza sie do porzadku doprowadzic

Wiecie co? ten idiota co przejechal M po nodze caly czas wydzwania do Marcina i prosi zeby zawiezc go do szpitala

Nic nie mowie o sobie tez jeszcze na gaciach siedzetrza sie do porzadku doprowadzic
Jego to trzeba do szpitala, ale na oddział z kaftanamiWiecie co? ten idiota co przejechal M po nodze caly czas wydzwania do Marcina i prosi zeby zawiezc go do szpitalabo on od piatku nic nie jadl i mowi ze umiera a M na to zeby sam sobie poszedl bo od niego pomocy nie dostanie i baaaaaardzo dobrze
![]()
a jeszcze wczoraj grozil swojej dziewczynie ze jej kose w plecy sprzeda
mi tez sie nie chce,siedze jeszcze w pizamieale co mi tam nie chce mi sie ubierac
Powiem tak: my to mamy przegiglaneKarola to sie nazywa pechale mi sie tez tak zdarzylo.Pol biedy jak on wrocila gorzej jak na kilka miechow wyjezdzal i wtedy sie nie mozna pozegnac
![]()
![]()
Jak tylko będę w pobliżu, dam znać, kochanaKarolina2411, tylko pamietaj ze jak bedziesz u makaronow to masz sie odezwac bo jaknie...to nie na forumku mi nie pokazuj![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość