Wiesz co kochana ja jestem tez zwolenniczka karmienia ale sadze ze do piatego roku to troszke za dlugo Wiesz taki dziecieczek to juz naprawde jest duzy Ale jak sie tak ok 3 roku nie zrezygnuje to puzniej jest jeszcze gozej dzieciaczka oduczyc Ja mysle ze my pocycuniamy do 2 roku ale jak bedzie zobaczymykarmienia piersia karmila syna do 5 roku
juz widze 2 letnia Ige ktora nie dostaje cycusia na dobranoc oj bedzie sie dzialoJa mysle ze my pocycuniamy do 2 roku ale jak bedzie zobaczymy
To tez dlatego pisze ze zobaczymy czy do dwoch cy troszke dluzej he he he No zobaczymy jak to nasze dzieciaczki beda przestawac cycowac U nas za dnia mysle ze do przezycia bedzie ale w nocy bedzie ciezko napewno teraz tak jest ze za dnia Weronia nawet potrafi bez cycunia wytrzymac bo je inne jedzonka i ok ale jak juz przychodzi wieczor to nic po za cycuniem nie istniejejuz widze 2 letnia Ige ktora nie dostaje cycusia na dobranoc oj bedzie sie dzialo
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość