fela
Już śmiało chodzę po forum!

26 mar 2007, 16:16

sorki dziewczyny ze tak z innej beczki wyskocze.
mam pytanko do edi,gdzies kiedys czytalam ze masz jakas gre dla malych dzieci na necie,ktora karolek uwielbia,podaj mi linka jak mozesz?chyba ze ja masz na plycie to tytul. :ico_haha_02:

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

26 mar 2007, 17:31

hej....tu się mogę wypisać bo sław poznałam sporo - służbowo oczywiście - pracowałam kiedyś w domu mediowym który m.in. zajmował się produkcją i promocją filmów, więc aktorów i dziennikarzy przewinęło sie mnóstwo a i na weekendową trasę z gwiazdami też musiałam jechac i tak udało się rozmawiać: z B.Lindą, A.Sewerynem, A.Przybylską, J. Fajkowską (to był koszmar), M. Kożuchowską i kilkoma innymi, mniej znanymi których nawet nie pamiętam :)

[ Dodano: 2007-03-26 ]
a to link do gry w którą namiętnie gra synek Edi i moja Ola też: http://www.kneebouncers.com/kneebouncers.html

lilo

26 mar 2007, 17:56

Beatris to Ty światowa kobieta jesteś :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 mar 2007, 17:59

hejka ja ze znanych osób to poznałam osobiście Cezarego Pazurę i Olafa Lubaszenkę i Andrzeja Piasecznego i z całej tej trójki tylko Lubaszenke polubiłam :-D

fela

26 mar 2007, 18:25

beatris dzieki :ico_haha_02:
widzialam Jana Pawla II i to bylo nie do opisania.dziwny dreszcz po mnie przeszedl i lzy w oczach sie pokazaly.byl odemnie z 2 m.to bylo w Gnieznie.podczas jego wizyty.
widzialam kilku jeszcze znanych ale zadne imie nie przychodzi mi do glowy....a kazika ,i tego co w wilkach spiewa,joe cockera(nie wiem jak sie pisze :ico_wstydzioch: ) i jakis kilku jeszcze...ale na mnie takie spotkania jakos nie robia wrazenia.dla mnie to poprostu zwykli ludzie ktorzy maja taka a nie inna prace.

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 mar 2007, 19:31

Kurde, dziewczyny, zapomnialam o was! prosze o wybaczenie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Teraz juz czesciej bede na TT, bo zjechalam do PL i mam dostep do netu. Dlaczego zjechalam to mi sie nie chce pisac, a wam pewnie czytac, grunt, ze jestem i bedziemy sie w polskim hospitalu z Lucja wysilac.

Co do slawnych osob to wiele widzialam (glownie kabareciarzy i piosenkarzy), ale nikogo znaczacego nie znam osobiscie. Tylko Adasia Zadore, ktory byl bebniarzem u Roberta Kasprzyckiego (o ile ktos go jeszcze pamieta - ten od 'nieba do wynajecia")
I tyle... nie ma co sie porownywac z takimi swiatowcami jak wy :ico_oczko:

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

26 mar 2007, 20:17

lilo pisze:Beatris to Ty światowa kobieta jesteś

hi hi praca to praca - i nie zawsze fajnie było, powiem Wam że im wiekszy aktor tym milszy i bardziej serdeczny, a im mniejszego formatu tym bardziej wyniosły i wielki szum wokół siebie robi, ale było minęło...z całą pewnością wolę zmienanie pieluch i stawianie babek w piasku z dzieckiem niż szum, premiery i spędzanie czasu na pustych rozmowach z "gwiazdami" i stwarzaniu pozorów....

Jaśnie Pani, fajnie że znowu jesteś i witamy w kraju :-D

fela

27 mar 2007, 14:51

jasnie pani a ja wiem czemu zjechalas :ico_haha_01: ,i mysle ze to dobry wybor.powodzenia w realizowaniu planow :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 mar 2007, 16:25

:-D no tak, zapomnialam, ze przed Fela niczego sie nie da ukryc :-D

edi
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

27 mar 2007, 17:40

a czemu ja tez chce wiedziec. :ico_oczko: tez wróciłam do Polski zeby rodzic w Polsce.i juz zostane tu na zawsze :-D

Wróć do „Kącik dla rodziców”