kurcze skoro nie ma slonka to w przyszlym tygodniu na solke skocze, i tak co tydzien co by kolorku nabrac i wyrownac przed slubem

dzis brat ma mi przywiezc nasze zaproszenia slub

maly drzemie, to musli zjem
no niesety..ale wiesz nie bede narzekac..bo jak sie naptrzyłam na rehabilitacji jake tam dzieci chodza..to dziekuje bogu ze ona ma tylko alergienormalnie przesrane masz ze niunia taka uczulona na duzo rzeczy
dokładnie, to tylko alergia, z wiekiem jej minie,no niesety..ale wiesz nie bede narzekac..bo jak sie naptrzyłam na rehabilitacji jake tam dzieci chodza..to dziekuje bogu ze ona ma tylko alergienormalnie przesrane masz ze niunia taka uczulona na duzo rzeczy![]()
![]()
![]()
6
no własnie.... ja tez tak narzekam ze mala ciagle placze i krzycze a sa dzieci schorowane itdjedwabna napisał/a:
normalnie przesrane masz ze niunia taka uczulona na duzo rzeczy
no niesety..ale wiesz nie bede narzekac..bo jak sie naptrzyłam na rehabilitacji jake tam dzieci chodza..to dziekuje bogu ze ona ma tylko alergie![]()
![]()
widzialam to wiedzialam ze tam jakas szycha jestr ale zeby 2 smsy? co za debilemnie do komputera dacidiotka czasami ze mnie,
zrobilam dla zabawy test IQ w necie i trzeba bylo esa wyslac zeby dostac wynik i wyslalamsmsa za 23 zlote
i chcieli zebym jeszcze jednego wyslala...ale nei wyslalam bo bym byla w plecy 46 zeta
![]()
ja nie chce myslec jaki rachunek dostane
![]()
![]()
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość