juz mialam jechac-czekam na K nie odbiera pewnie prowadzi
brzuch boli coraz bardziej biegunke mam od rana ah
izuś_85, zjadlabym takiego bigosu hmm
uwazaj na siebie kochana zebys nie przesadzila Amelka moze zaprotestowac -proponuje w ramach nagrody zjesc cos slodziutkiego-niunia napewno sie ucieszy
mariquita, a nie myślisz zeby iść już na zwolnienie? Ja w pierwszej ciąży chodziłam do 7 miesiąca bez ani jednego dnia zwolnienia i nikt tego nie docenił a jeszcze kopniaki w nonono od szefa dostawałam. Tak więc ja chodziłąm na pewno za długo, no i od tamtego dnia mój szef do dzisiaj mnie nie zobaczył w firmie i do lutego przyszłego roku przynajmniej na pewno nie zobaczy.
betina, pisz do nas sms-ki na bieżąco co u ciebie bo inaczej będziemy umierać z niepokoju.
Wrocilam z SR.
Jestem zalamana, dostalam umowe ale do dnia porodu, zastanawiam sie tylko, dlaczego kierowniczka mowila o umowie na czas nieokreslony. Ni ebede tutaj pisala, co wlasnie o niej mysle...
Ide zapic smuty kawa inka
[ Dodano: 2009-07-02, 19:52 ] Betinka trzymaj sie i pisz smski co i jak
Renia0601, tak mozna. Jak sie ma umowe na czas okreslony i konczy sie wczesniej niz porod, to przedluzaja do dnia porodu. A macierzynskie wtedy placi ZUS.
Ale mnie chodzi glownie o to, ze wiedzialam, ze mi nie przedluza tej umowy ale 1,5 tygodnia temu rozmawialam z kierowniczka i sama mi powiedziala, ze bede miala przedluzona na czas nieokreslony. Nie wierzylam nawet ale oczywiscie nadzieje sobie zrobilam. No nic, juz mi lepiej, juz troche przetrawilam to. Moze nawet i lepiej ze sie tak stalo, znajde sobie spokojniejsza prace, bo wtej niezle szarpia nerwy
wracam na forum z wielkimi tipsiorami robiłam je od 19.30 nareszcie skonczyłam...
sms od Betinki:
"jestem w łózku po badaniach wszelakich, mam niedokrwistosc, miekką skróconą szyjke i z tąd te bóle i skurcze, z młodym ok, jutro bede wiedziec wiecej, buźka"
teraz ide coś zjesć bo przez te pazury nie zjadłam kolacji o normalnej godzinie
dziś zrobiłam próbę generalną mojej kreacji musze przyznac ze nawet ładnie leży na wielorybie, jednak w komplecie wszystko inaczej wyglada a jak odbiore kwiaty to dopiero bedzie efekt