Kochana raczej nie przejdzie nie sadze ze da sie oszukac Ale sprubowac moznaA może spróbuj mu dawać wode zamiast cyca
No wlasnie kochana u mnie tak samoa raz Igusi chcialam dac wode zamiast cycusia
zakoncylo sie to strasznym placzem i musialam zaraz cycusia podac
Ja z tych samych powodów śpię z Piotrkiem, tzn on usypia w swoim łóżeczku,ale koło północy jest pierwsze karmienie i juz zostaje u mnie, każda próba przeniesienia go do łóżeczka kończy się wrzaskiem A nauczył się spać w poprzek łóżka,taki mały szkrab,a zajmuje najwięcej miejsca Oj,czuję coś,że kiedys oduczanie go od cyca będzie cięęęęęęęęężką przeprawąMasakra i kraze z nia tak lozko i lozeczko bo juz jest duza rozwala sie na naszym lozu i chce zeby chociaz spala u siebie ale jak tylko wyczuje ze cyusia nie ma w poblizu to sie budzi
UY nas to samo właśnie się od kilku dni dziac zaczyna dziś w nocy Martusia pobiła samą siebie i obudziła się 6 razy na cyca- ale dlatego, że chciała pocyckac a nie jeść tyle razy to już nie potrzebuje raczej. Trochę to męczące ...natomiast w nocy znowu częstsze pobudki na cyca i nie wiem,co z tym zrobić?
My mamy to samo- bytla jest NIE i płacz zaraz .... natomiast lubi pic ze słomki ale do tego trzeba usiąść i lipa ...Próbowałam już numeru z wodą,ale jest problem,bo Piotrek z butli pić nie umie i nie chce, w dzień pije tylko ze szklanki. I kiedys w nocy próbowałam mu dać pić ze szklanki,ale do tego trzeba zapalać światło,posadzić go i urwis całkiem się wybudził Nie dość,że potem rozrabiał dobre 2 godziny to i tak skończyło się na tym,że musiał dostać cyca Więc niestety woda u nas odpada
my wiadomo nadal cycujemy i moja Igolinka przesypia nocki do 6
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość