Kasia wygladasz slicznie

uwielbiam widok ciezarnych
Brzuszek juz spory i taki okraglutki
Super ze masz nagranie z usg kurcze jak ja zaluje ze jak bylam w ciazy nie mialam mozliwosci nagrania

no wiec mowisz ze wyraznie widac ze to dziewczynka wiec chyba nagle jajeczka juz nie wyrosna
A tak poza tym to u nas jeszcze za jakiś miesiąc przeprowadzka (od teścia). Za tydzień w poniedziałek startujemy z wykończeniem mieszkanka, co zajmie około 2-3 tygodni już z rozłożeniem mebli także nie możemy się już doczekać i odliczamy dzionki:)
ach tak pamietam ze pisalysmy o kredycie mieszkaniowym

super ze juz wkrotce bedziecie na swoim

my bylismy teraz 5 tyg w Polsce i mieszkanko tez jest w trakcie wykanczania.Kupilismy juz wszystko co potrzeba,moja mama doglada mieszkania bo niestety w 5 tyg nie dalo sie wiele zrobic
Ale czekam tylko do czerwca niecierpliwie bo juz zjezdzamy
A przedszkole to masz racje ceny koszmarne
kurcze jakbym teraz byla w Pl i przyszloby mi placic za 2 za przedszkole to nie wiem jakim cudem bym to zrobila
A najgorsze jest to ze u nas w Siedlcach panstwowe kosztuja od 270-320 a moj kolega dal swojego synka do prywatnego bo do panstwowego sie nie dostal i placi 360

czyli roznica niewielka nie wiem o co tu chodzi
Pamietam ze masz wyksztalcenie pedagogiczne wiec nauczysz synka czego potrzeba
Aaa zajrzalam na listopadowki no i dopiero sie zorientowalam ze piszesz z moimi wirtualnymi kolezankami-emigrantkami-Mikusia i Siunia