Awatar użytkownika
bigottka
Trzy tysiące lat minęło...

05 lip 2009, 21:34

Magda33, zobaczysz wszystko u Ciebie też będzie dobrze ;-)
Ja właśnie gotuję sobie kukurydzę normalnie nie mogę się doczekać kiedy się zrobi ;-)

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

05 lip 2009, 21:56

Witam z wieczora
asika tez chce nad wode :-) cudnie wyglądasz
a normalnie dzis moje leniwe dzieciątko sie wysiliło i tak kopało od rana ze i piotrek czuł i widać było jak brzuś sie wypycha, nareszcie :ico_sorki:

Awatar użytkownika
bigottka

05 lip 2009, 22:05

a normalnie dzis moje leniwe dzieciątko sie wysiliło i tak kopało od rana ze i piotrek czuł i widać było jak brzuś sie wypycha, nareszcie :ico_sorki:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: widzisz i nie było o co się denerwować ;-) Na Twoim brzuchu przynajmniej widać jak się wypycha bo u mnie nie ale cały czas czuję jak się wypycha i się stawia a także jak ma czkawkę ;-) :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Sabcia

05 lip 2009, 22:30

witam kochane!!! ja dopiero teraz bo bylismy dzisiaj po wozek około 160 km od nas i okazało sie ze jest zamkniete :ico_placzek: ale to nic bo moj mezus tak sie napalił na dzisiejszy zakup ze ku;pilismy juz łózeczko - te co wam pisałam jutro wkleje foteczki bo rozłozylismy zeby sprawdzic ze wszystko jest ok takze jutro złozymy zeby sie nie kurzyło
Co do tych boli ja tez mam takie przy stawaniu ale jak narazie nic nie biore bo nie chce - po pracy zawsze staram sie duzo lezec
Magda- uwazaj na siebie kochanie odpoczywaj ile sie da co do nozek w gorze to ja od poczatku tak leze po całym dniu na nogach przynosi to ulge
Asika - sliczne zdjecia, przepiekna mamusia i fantastyczna rodzinka
:ico_brawa_01:
isiawarszawa, no nareszcie sie doczekałas :ico_brawa_01:
ok to ja zmykam połozyc sie i odpoczac bo ciezki tydzien mnie czeka papapap kochane, przesyłam kopniaczki od Nicolki :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
wiolaw

05 lip 2009, 23:04

hej kobietki

dawno mnie nie było ale miałam taki szalony okres ,że sama zastanawiam się jak dałam radę z tym wszystkim :ico_noniewiem:

u mnie wszystko ok , maluszek kopie , tylko ja lapię jakies dołki , ale to normalne takie zmiany nastrojów :ico_wstydzioch:

lecę was doczytać :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-07-06, 00:32 ]
o raju docytałam was i wszystko mi sie pokiełbasiło , ale najważniejsze ,że u wszystkich jets ok , dzieciolki zdrowe , rozwjają sie , kopią , super :ico_oczko:

bigottka, tobie zazdroszczę tego ,ż emorze masz tak bliziutko
ja uwielbiam nasze morze ale ne wiem czy w tym roku się wybierzemy , bo planujemy wyjazd do Austrii, chyba że to nie wypali to wtedy skoczymy na tydzień nad morze :ico_haha_02:

Sabcia, dobrze ,że nie wróciliście na pusto z tych zakupków , ale szkoda że wózeczka nie udało sie zakupić

jejku a ja nawet skarpetki nie kupiłam jeszcze dla swojego synka , aż wstyd :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

06 lip 2009, 08:20

Cześć Dziewczyny,
isiawarszawa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: gratuluję kopniaczków, w końcu się doczekałaś :-)

Bigottka obyś miał rację kobieto :ico_haha_02:

mnie dzisiaj boli podbrzusze, brzuch robi się twardy tylko wtedy, gdy malutka się wypycha, więc to pewnie nic groźnego, ale w razie czego mam już spakowaną torbę do szpitala. :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Sabcia

06 lip 2009, 09:13

witam z ranusia!!!!
jejku a ja nawet skarpetki nie kupiłam jeszcze dla swojego synka , aż wstyd
heheheh jeszcze wszystko pokupujesz bez obaw :-D
w razie czego mam już spakowaną torbę do szpitala.
byle na daremno - ale lepiej dmuchac na zimno

Awatar użytkownika
bigottka

06 lip 2009, 09:15

Witam również z rana.
ale w razie czego mam już spakowaną torbę do szpitala. :ico_noniewiem:
oby się Tobie ta torba przydała dopiero w październiku a nie wcześniej trzymam kciuki za to.
wiolaw, kobieto na co czekasz dawaj nad morze bez żadnego ale to sobie pójdziemy pochodzić i opalić się troszkę ;-)

asika82
4000 - letni staruszek

06 lip 2009, 09:19

Witam!
Dzięki dziewczyny :-)

Isia no i się doczekałaś, sporo czekałaś ale na pewno potwierdzisz,ze warto było. :ico_oczko:

sabcia to Wam się wyjazd po wózek nie udał , koniecznie zrób fotki łóżeczka, ciekawe jak to wyglada na zywo.

Moja malutka kopie i kopie rozrabiaka jedna :ico_haha_01:
Mnie tez boli spojenie i rano jak wstaję to taka połamana jestem ale jak pochodzę to wszystko wraca do normy.

wiola a jaki to ciężki okres za Tobą, co się działo?

[ Dodano: 2009-07-06, 09:21 ]
opalić się troszkę
apropos tego to ja wcale nie siedziałam na słońcu na plazy, Marek z Antoniem w piasku się bawili więc ja nawet się nie smarowałam bo i po co? Takim samym wychodzeniem do nich na chwileczkę śpiekłam się jak rak, całe plecy, dekold czerwone... ale piecze :ico_olaboga:

[ Dodano: 2009-07-06, 09:22 ]
magda dopakuj do torby pieluchy, smoczek, husteczki bo to juz torba porodowa :ico_oczko: Wszystko będzie dobrze :-)

Awatar użytkownika
bigottka

06 lip 2009, 09:32

asika82, to czemu się nie smarowałaś co??? Nie ma co żartować ze słońcem ja tam trochę leżałam na słońcu ale w sumie to nic takiego mi nie było trochę tylko twarz sobie opaliłam i ramiona ale nie aby się zjarać na raczka. Mam nadzieję że nie boli bardzo??

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”