witam po pracy!!!! isia- co do pytanek to najlepiej troszke odpowiedziec na kazde ale ile potrzeba na zdanie tego nie wiem ja zdałam na 5 bo na kazde znałam odpowiedz
Magdus - za 100 dniówke
a ja odpoczne bo za 20 min po synka mykam a potem chyba sobie pomidorowke ugotuje
ja się właśnie obudziłam nawet nie wiem kiedy usnęłam Magduś81 nie wiem czemu ja o szpitalu w sierpniu, jak my faktycznie dopiero w październiku tam się wybieramy
Edulita jutro w takim razie czekamy na wieści i trzymam kciuki żeby obyło się bez pessara
Powiem wam babeczki że te upały ciężko będe przechodzić tak szybko się męcze że masakra. DObrze że w domku w miare chłodno, ale wole upały niż to lanie deszczu!!!
Przerwa w prasowaniu na 10 min leżenia
Ja już wróciłam z działeczki jesteśmy po obiadku i po koktajlu truskawkowym magduś81, za 100-dniówkę Isia, spoko zaliczysz dobrze zobaczysz i nie masz o co się denerwować
Magda33, można tak powiedzieć że odpoczęłam wiesz ja lubię na działkę chodzić pielić sobie i w ogóle
Mam pytanie odnośnie tej glukozy. Bo dzisiaj sobie kupiłam 50g glukozy która mam niby wypić a ona jest w proszku czy ją trzeba jakoś z czymś wymieszać czy jak?????
bigottka, zanosisz glukoze tam gdzie robisz badania i babeczka sama ci ją rozpuszcza.
Ja odebrałam wyniki i mam glukoze w normie całe szczęście i wiecie nawet hemoglobina mi urosła do 12,1 jestem bardzo zadowolona siebie bo na dodatek że ładnie brałam leki to jeszcze uupełniałam naturalnymi witaminkami!!!